reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

reklama
Witam się porannie :)
U nas nocka tak jak zwykle – 12 godz snu :D pomimo, ze maly zasnął o godz wczesnmiej – chyba tak go będziemy klasc – tzn tak bym chciala..juz przed 20.00 mialam wolny wieczor..
Zmienilam godzine podawania deserku malemu – na wczesniej – będzie zjadal, a właściwie już od dzis zjada po porannym mleku, a przed kaszka – mam nadzieje ze jakos to się będzie sprawdzwalo, bo jak mielismy deserek po obiadku a przed mlekiem popołudniu to nici z mleka pozniej a i często deserek wypadal jak byliśmy gdzies w drodze ..
Teraz dojadam śniadanko , wreszcie! ;D
Elzebieta – tez chce zimy! Zimowe ubranka malego leza w szafie i maleja w stosunku do niego bo on rosnie i rosnie ;-)
Konwalianko – i jak cwiczenia ?? cvzytalam już jakis czas temu ze ćwiczyłaś 6 weidera,skonczylas czy przerwalas? Ja jestem dzis na 22 dniu i niby jest ok, ale maly nie daje mi poćwiczyć.. mogę zrobic dwie serie ale z trzecia już problem, musze się spinac żeby zdazyc przed placzem.. a jak on idzie na 1 drzemke ok 10.00 to dla mnie za pozno na cwiczenia, bo ćwiczę na pusty zoladek jak tylko wstane i jego nakarmie.. po jedzeniu nie ma szans.. wczoraj przełożyłam 1 serie na wieczor Az maz wroci i tragedia, tak mi się nie chcialo.. a co do efektu to nieskromnie mowie ze widac ale dopiero teraz!!! Bzuch się splaszcza .. jeszcze tylko cos dobrego do cwiczenia na Tylek i uda.. masz cos sprawdzonego ??
Asica- biore kawusie!! Duza!!
Agimar – obstawiałabym skok albo zeby albo zeby + skok ( to najprawdopodobniejsze :p ) – nam się wyzyna jedynka, jeszcze jej nie ma a teraz widze ze to marudzenie , brak apetytu które mamy od 4 tygodni to chyba poprzedzalo zeba!!
Wisienka-sto lat dla malutkiej!
Teska, Ania , corin, silwia - witajcie

Witam:)
Też dołączam do grona niewyspanych :/
Mała zasnęła po 19, obudziła się koło 21 ale dałam smoka i zasnęła, koło 23 cycek, po 00 się obudziła i do 2 byłą walka o sen, małą gadała, śmiała się i piszczała, dodam że ja nie mogę pozwolić jej na takie numery bo pokój dzieli z Kubą więc nie chcę żeby go wybudzała, zasnęła po 2 i obudziła się przed 6 na cycka i potem przed 8. Teraz jeszcze się bawi ale za chwilę ją położę na drzemkę :)
Konwalianka a co się dzieje z oczkami?Liwka miała przetykane kanały ale muszę iść na kontrolę bo mam wrażenie że lewe oczko nadal łzawieje:(
Mateuszkowa a dużo banana mały je?banany też mogą uczulać. I tak jak jedna z dziewczyn napisała zmiany na zgięciach kolan czy łokci a także plamki(takie ala liszajki) na policzkach to alergia pokarmowa. Ale nie martw się nie każda mała plamka czy kilka kropek to alergia:)

asica- ok, juz nie bede nic pisac o spaniu......... ;-)
kicrym - banana to tylko co w sloiczkach np. deserek banan, winogrono i dzika roza - 3/4 sloika albo bobofrut jablko, banan, marchew - max 120 ml 90 ml soku + 30 ml wody ..

Witam! My dopiero wstaliśmy:) Po całodzienym marudzeniu myślałam że nocka też będzie masakra, a tu praktycznie cała przespana. Pewnie maluszek się zmęczył marudą w ciągu dnia.
zyczę wszystkim miłego dnia:)

reklama
corin - nawet slabiutkiej nie mozesz od razu po karmieniu ?? oj bidulku ty..

my zaraz zbieramy sie na spacer, sloneczko, 8 stopni, :):):)

moj maly wlasnie sam sie przewrocil na brzuszek - i to calkiem swiadomie!! :):):)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry