reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku 2012.

Ja jak zwykle z "doskoku". Paulinka w domu, więc czasu na komputer jeszcze mniej. Majka ostatnio maruda, chyba kolejne ząbki będą rosły. W dzien śpi 2x0,5h :no:. Na szcęście w nocy ok, zazwyczaj budzi sie tylko na jedno karmienie.
Corin dziewczynki bardzo podobne do Ciebie, a żyrafka świetna.
Mateuszkowa ja to juz bym chciała żeby przyszła prawdziwa zima, bo pogoda taka jak teraz to mnie dobija. Szaro i ponuro. A najlepiej jak przyszłaby juz wiosna. A co do alergii to może ujawnic się po dwóch tygodniach i wcale nie znika tak szybko. Majka też ma jakieś plamy suche na nóżkach i jedną na przedramieniu. Niczego nie wyeliminowałam z diety, a plamy powoli znikają i nie mam pojęcia od czego. Zobaczę co będzie dalej.
Konwalianka u nas ksiądz dopiero w lutym i to w sobotę, więc pól dnia będzie zmarnowane, bo chodzi już od 14.

reklama
Mateuszkowa, to nie wiem.. generalnie uczulenie to taka smuga z krostek, zaczerwienienie..

no i ja wróciłam do szóstki Weridera - mój brzuch tego potrzebuje
ksiadz zawitał u nas o 21.19 - ech..

Witam z rana i serwuję kawcię.
Noc była by nawet ie najgorsza bo mały usnął koło 22.00 i wstał o 6.00. Oczywiście kilka razy wstwał do niego mąż i kilka ja, ale było by to do zniesienia gdyby nie to, że od 24.00 d0 4.00 nie spałam przez okropny ból głowy.
Mateuszkowa - też myślę, że lekarz by penie coś niepokojącego zauważył ale jak po 20 stycznia pójdziemy na szcepienie to spytam.

A i bardzo się cieszę, że od ostatniego "incydentu" małemu usteczka nie sinieją.
Teraz chyba próbuje zrobić koopkę, bo bardzo stęka - to chyba jakaś grubsza sprawa ;-)

EDIT: Wisienko - 100 lat dla Emilki!!! :*

Ostatnia edycja:
Witam sie i ja porannie !!!u nas dzien jak codzien ,raz na wozie raz pod wozem czyli raz lepszy dzien raz gorszy nw sensie marudzenie placz itp.w piatek idziemy na szczepienie.Asica wspolczuje nocki &&& ide doczytac bo wczoraj nic tu niezagladalam.:sorry:

Basieniak ja mu pozwalam spać max do 18...ale nie wiem czy to nie błąd..Nic już nie wiem..Z reguły jak śpi do 18 to kąpiemy ok 20:30 i po zasypia bez problemu..

Wczoraj to była jakaś masakra...od 20:30 usypiałam beksę :angry: W łóżeczku ryk,w Naszym łóżku ryk...Na rękach?śmiech,zaczepianie,zabawa na całego :crazy: Usnął o 1:30!:eek: o 7 znów ryk,bo mleko...Nie wiem co się z nim dzieje :no: skok???

Witam;)
U nas tez noc kiepska, zasnal jak zawsze chwile po 20 ale wstal o 22 i szalal do polnocy pelzajac po lozku, zjadl ale i tak musialam na rekach uspic. Pozniej powinien jesc po 5 a wstal po 3 a na dobre po 6. Jak nic skok:tak:
Wisienka sto lat dla Emilki:-)

Nawet nie mówcie mi nic o nocy. Ewa pięknie zasnęła o 19 i spała do 23 a ptem zaczęła się jazda bez trzymanki. Do 3 wstawała co pół godziny z rykiem. Później niby zasnęła ale i tak zaserwowała mi pobudkę najpierw o 5 a potem już na dobre o 6. Teraz śpi już od 8, a ja dogorywam.

To już chyba 6 taka noc z rzędu. Wykończę się zanim ten skok minie.

hej, ja odskoku
moje dziecie sie popsulo. podobnie jak u corin. z tym ze poszedl spac po 21 i do 23 wstawalam co 10min bo cos mu nie pasowalo. a kolo 1 wzielam go do siebie i spal zemna, tzn wiercil sie i wybudzal i tak do 5. potem butla do 6 zabawa i pobodka o 8, a teraz spi, zabieram sie za porzadki w szafkach.

buziam was wszystkie i przepraszam ze nie czytam co u Was ale nie mam zbytnio czasu.

aaaa

Wisienko sto latek dla Emilki

reklama
no to i ja dołacze do grona niespiacych mam.. Tymek usnął o 20, ale obudził sie o 21, 22.30, 24, o 2 był płacz, 3- to samo, 5- płacz, 6 i 7 pobudka MASAKRA!

Wisienko, sto lat dla małej..

a my do okulisty jedziemy.. buziam

Do góry