reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

Agamir, mak chyba moze uczulac ale nie chcę mi się wierzyc żeby taka mala ilosc jak na bulce posypane kilka ziarenek..

Psotka, strasznie mi Was zal. Mam nadzieje że szysko znajd-ecie winowajce i uporacie się z tym dziadostwem bo czas najwyzszy!

reklama
asica - slonko, nie martw sie!!!!!!!!!!!!!!!! bedzie dobrze!!!! glowo rodziny ty :):):) co do kaszki ostatnio zakupilam dwie... jedna rossmanowa mleczno-ryzowo-kukurydziana i taka do mleka nestle owoce lesne , nie wiem o ktora ci chodzilo :p
agimar - nie, u nas na sniadanie jest pierw samo mleczko - zjada ok 8.00 bo tak sie budzi, chociaz dzis wstal o 8.30..

moj maly juz spi na noc, wykapany, pojedzony ( 240 ml!! :szok:) jak nigdy, taki byl senny i zmeczony..i chyba mamy alergie.. raczej napewno :(:(:( ale czy to mozliwe ze by wyszla po kilku dniach ??? bo do glowy przychodzi mi tylko burak-zaserwowany pierwszy raz ok 2 tyg, temu - malemu wyszlo w dniu wigilii dopiero wieczorem - wtedy tez juz jadl chyba z 3 obiadki burakowa z czego ten w wigilie taki mocno buraczany - nie wychodzilo nic wiec mu zrobilam ' barszczyk '.. jesli to buraki to by sie zgadzalo, ale z takim opoznieniem ???? i tak dlugo by schodzilo ??? prawie tydzien ?? obstawialam potowki - ale wczoraj tez dostal buraczka - bo mialam zamrozone - dzis rano skorka jakby "podgojona" wysypka blada a na wieczor znowu czerwona i jakby wiecej .. wiec taki burak opozniony by to musial byc.. ewentualnie banan - dostal dzis deserek i pare dni temu bobofruta.......
sama nie wiem.. jutro sie zapytam lekarki ale nie naszej wiec nie wiem co nam powie .. :(:( mam tylko nadzieje ze to zadna AZS albo skaza bialkowa ;-(

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Zaraz doczytam mateuszkowa ale najpierw się pochwalę! Mały trzymany pod paszki podnosi główkę i pomału do siadu!!! :tak:

EDIT: o tą rossmanowską mi chodziło :) wrzuć foto opakowania :) Ja juz odpuściłam sobie martwienie się wysypką małego, w większości to potówki na główce

Ostatnia edycja:
Malami miałam na myśli np makowiec ;-) Ale te kilka ziarenek...masz rację,mało prawdopodobne ;-)

Mateuszkowa a wcześniej jadł przecież banana i nic mu nie było?nie dawaj buraczków i zobaczymy co dalej ;-)i przede wszystkim - no stres

Asica braaaaaaaaaaaawo :D

asica - brawo!!! ale z pozycji lezacej ??;-) moj tak smiesznie unosi glowe sam jak lezy ze az szczeke zaciska haha

agimar - latwo powiedziec - juz mam czarne wizje zze to azs albo nie wiadomo co!!!!!!!! ..banana jadl ale pozniej byla taka dziwna potowka wlasnie -wtedy myslalam-moze przegrzany-lekarka tez stwierdzila ze potowka to byla..a moze nie???

reklama
Mateuszkowa - Agimar ma rację! :tak: Mówię Ci, że ja sobie już odpuściłam martwienie się o krostki u małego bo bym oszalała. Jutro pierwszy raz mannę będzie jadł. Dzięki za foto :) jak siedzi w foteliku, jak go biorę na ręce, często przekrzywia

Do góry