reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

Dzień Dobry Kochane Brzuchatki:):):)

mailuj Kochana czytałam Twojego posta z zapartym tchem. Rany Całe szczeście, że córci nic sie złego nie stało - najważniejsze, że się znalazła cała i zdrowa:) I tak jak piszą dziewczyny nigdy Kochana nie myśl,że jesteś złą mamą i że źle wychowałaś swoje dziecko. Ja myślę, że to właśnie w drugą stronę - Nika tak bardzo Was kocha i dlatego głupio jej było, że skłamała. Musi być szalenie wrażliwą dziewczynką skoro tak bardzo się przejeła. A to znaczy, że wychowaliście wrażliwe dziecko, które tak mocno kocha swoich rodziców, że po kłąmstwach nie chciałą im spojrzeć w oczy. Wierzę, i mocno trzymam kciuki, żebyście sobie wszystko na spokojnie wyjaśniły i będzie dobrze. Nie ma nic silniejszego niż miłośc do włąsnego dziecka:) i z kolankiem śmigaj do lekarza, bo zwichnięcie ponoć bywa gorsze od złamania.

Nową Lipcóweczkę witamy:)

z innej beczki: dzis włąsny rekord pobiłam: spałam od 1:15 do 2:00, jupi, chyba dziś padnę..

dodi_misia masz racje forum to sie chyba dzieli na to nocne i poranne:) nieźle w nocy dałyście czadu z postami:)

Ostatnia edycja:
reklama
Cześć dziewczyny. Wczoraj nie miałam chwili, żeby do was zobaczyć, niezłe macie tempo:)
Mailuj cieszę się ,że Twoja corka jest cała i zdrowa, naprawdę koszmarna historia, zgadzam sie z dziewczynami to nie Twoja wina, napewno jesteś wspaniała mama, a dzieci no coż maja rożne pomysły.

U was też dzisiaj taka piękna pogoda? W Zielonej Gorze swieci piekne słoneczko, chyba wybiorę sie niedługo na spacerek z synkiem. Już nie mogę doczekać sie jutra, idę do lekarza i mam nadzieję , że poznam płęć malenstwa:)

Tush, witamy :) Twoja sytuacja troche przypomina naszą, tzn kiedy już całkiem zrezygnowałam z wizyt u lekarza i się poddałam po 2 latach oczekiwań, okazało się że jesteśmy w trójkę :) życie czasem cudownie nas niespodziewankuje :)

Majluj, stresu to Ty teraz miałaś... musisz się zrelaksować. A tak jak Maqnio pisała, też myślę, że powód do "wyjazdu" świadczy o b. dużej wrażliwości Twego dziecka. Tylko wiadomo, jak się ma 12 lat to i rozum czasem szwankuje... Ale jestem pewna, że dobrze sobie to wytłumaczycie i się nie powtórzy. A z kolanem to koniecznie skontroluj!

Dodi, Anulka
, też czekam na te Wasze wizyty. Czy będzie pierwsza dziewczynka na forum? zobaczymy...
Życzę Wszystkim miłego dnia :)

Ja nie wiem jaka pogoda bo jeszcze nie wstałam z łóżka... :zawstydzona/y: Ale już się zbieram, bo ile można leżeć :-p W Warszawie ma być dziś 9 stopni. Zimy to już chyba nie bedzie, przynejmniej nie takiej mroźnej.

O rany, ale masz fajnie, też mam ochote czasem poleniuchować , ale mój synuś za bardzo mi nie pozwala, wstajemy o 8 ;/ Na szczęscie urządzamy sobie codziennie popołudniowe drzemki, ufff :)

W Toruniu słońca nie ma, ale i tak pogoda jest obiecująca, bo zimno nie jest, a przede wszystkim rozpuściło się co sie miało rozpuścić... WRESZCIE!!! I chodniki są czyste (nie licząc kup oczywiście, ale to już temat na co najmniej nowy wątek :) Ja dziś będę biegać po mieście, i jestem ogólnie pozytywnie zakręcona :)

P.S. Wczoraj podczas 3h spaceru mój M. wywinął taaaaakiego orła, ale bardziej od złamania obawiał się czy w jakąś kupę nie wylądował :) Ale śmieszne... jak w przedszkolu!

Ostatnia edycja:
Mi też taka pogoda dodaje skrzydeł, miałam już dość tych mrozów i śniegów, wyjść na spacer nie można było normalnie. Oki dziewczynki ja będę sie zbierać bo Natanek już sie denerwuję że siedzę tyle czsu przed komputerem. Idziemy na spacerek. Pozdraiwam was i życzę miłego dnia

reklama
dodi, anulka, czarnulka czekamy na wiesci z wizyty:)
corin nie no nie możliwe jak mogłąś tyla spać kobieto:-):-) to juz jak przestępstwo:) miłej nauki:)
slimakowa..no w Toruniu zero słonca..niestety:(

Do góry