reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

asica - no daj....;-)
pokaze wam cos:
Zobacz załącznik 417896Zobacz załącznik 417897
moj maly rozwala mnie tymi nogami hehehehe tak trzyma a w rekach klocki albo miski oglada ;-)

Mój maluszek też tak samo trzyma nóżki! Też mam niezły ubaw z tego :-D.

Cześć Dziewczyny!
Beja
postaram się być delikatna, choć nie wiem czy powinnam. Mam pytanie: Czy jesteś jedną z nas - lipcówką czy nie identyfikujesz się z nami? Przepraszam, ale jak ktoś bliski umiera to wychodzisz do sąsiadów odetchnąć od tej ciężkiej atmosfery? https://www.babyboom.pl/forum/dziec...011-f374/czerwiec-2011-a-44469/index2908.html I tu nie chodzi o żadne szpiegowanie tylko może w dniu, kiedy dowiadujemy się, że tragicznie zmarła jedna z nas, kiedy ludzie zapalają znicze na naszym forum, mówisz, że życie toczy się dalej i piszesz o zupkach i kupkach??? Jest mi po prostu przykro...

Jestem tego samego zdania. Beja -Zero taktu i zrozumienia. Dziewczyny pisały o tej strasznej tragedii i te posty były przeplatane Twoimi wiadomościami o kupkach, zupkach itp. Wielki nietakt z Twojej strony.
Chcialaś ochłonąć na czerwcówkach a tam też było smutno z powodu śmierci Mailuj. Wnioski wyciągnij sobie sama.

Ostatnia edycja:
reklama
Mateuszkowa ja tego krzesełka używałam dla synka jak już stabilnie siedział (około 8 m-ca)i pamietam że lubił machać nogami:) ja się właśnie obawiałam podnóżka, że syn będzie miał oparcie dla i będzie mi wstawał i wychodził;-)no i super synuś układa nóżki, jakby myślał "teraz mam full relaks":-D

evelinka - witaj , nozki sa the best!! :) mam cala mase zdj stop mojego dziecka :-D
kicrym - no widzisz to sie krzeselko sprawdza :)
dodi - rozwazalam je ale brak kosza na ewentualne drobiazgi, ja juz sie zdecydowalam na 100% na to co ma konwalianka - to krzeselko ma wszystko czego szukalam + wypasiona tapicerka hehe

maly spi, oczywiscie butla sie skonczyla i nastapilo przebudzenie ksiecia.. a pozniej gadzety zeby zasnal..i tak oto spi ksiazeca jegomosc ze smokiemw buzi z miskiem w rece przy gwiazdach z zolwia i piosenkach..;-)

Witam wieczorem, jakos pojaśniało po burzy, hehehe:-D:-D:-D:-D;-);-);-);-);-);-);-)

Mila zasnęła w końcu. Po godzinnej walce.
Evelinka, kicrym witajcie
Mateuszkowa ja dostałam krzesełko po kolezanki coreczce, najlepsze bo darmowe. ma dość duzy kosz ale go nie uzywam:szok:

Dla mnie kosz też nie jest wazny, obejde sie bez:)
Wisienko, no takie podarowane sa najlepsze:) z Michasią miałam takie drewniane, dostała na chrzciny..w sumie to nie jest wybór na całe życie, więc wybierajcie które wam sie podoba:):) Długo taki maluch w tym nie posiedzi, nie oszukujmy sie, dziecko 1,5-2 letnie nie ma ochoty siedzieć w krzesełku dłuzej niż tylko na jedzonko, a niektóre dzieci nawet na ten czas nie chcą..

Przy Michasi przydało mi sie to krzesełko tak na 1,5 roku, jak miała 2 latka to sporadycznie tam siedziała..po prostu nie chciała, wolała siedzieć z nami na dorosłym krzesełku albo jadła w "biegu"

Hej dziewczyny,
,mam pytanko czy zmieniacie powoli mleko z 1 na 2 -chodzi o maluchy na mm.?Bo slyszalam ze nalezy je najpierw mieszac a nie odrazy dac mleko 2.
sorki ze tak Wam wskakuje w temat ale nie mam ostatnio duzo czasu no i nie nadazam za Wami,pozdrawiam

reklama
Do góry