reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

reklama
teska - dokladnie!! niektore 74 male !!
wieksze sa chyba dresiki bo w to sie miescimy, niedawno odrzucilam dopiero dresik 62...
ja mojemu dzis juz 3 bluzke zmienilam..:eek: tamte tak zaslinil ze po pepek byly mokre..
jestem wymeczona ..jeszcze pranie malego zaraz powiesic..i nigdy wiecej smazenia nalesnikow jak jestem sama w domu z malym!!! nie idzie sie wyrobic..

Dziewczyny mój też fajnie gaworzy, najlepsze jest dladladla:-D a już całkiem przegina jak zaczyna pluć z zupą w buzi, to jego ulubiona zabawa;-)

Teska 3500 wazyl, Nadia dba o linie;-)
Mateuszkowa moj ma 74 cm, moj ostatnio parskal u lakarza, moj cale dnie w slinaku przez to bluzki sa na dluze bo inaczej pralabym codziennie
Beja nie zmuszasz bo gdy nas nie ma Ty "lecisz" do czerwcowek, wiec raczej Ci bez roznicy...
U mnie malemu wysypka mija, znowu jest na humanie z mct

anula - na dość długo, dziś drugi raz to się zdarzyło i już kilka godzin. Tak sobie myślę, że może dziąsełkami sobie "przygryzł" sama już nie wiem.

A moje serducho waży koło 6 500 i ma 62 cm - kruszynka :tak:

Z ciekawości zmierzyłam kiedyś Wojtka i o ile dobrze zmierzyłam to ma 70cm;-)

Anula a tak w ogóle to o co Ci chodzi?? Jestem na czerwcówkach od początku więc powinnaś być lepiej zorientowana jak tak mnie "szpiegujesz"

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Baja, nie jestem dzieckiem zeby bawic sie w szpiega, zobaczylam przypadkiem. No to jestes pierwsza z nas ktora udziela sie tu i tu ale nie moja sprawa. Nie mam zamiaru wdawac sie w ta dyskusje

beja - moj zaczyna zabawe - wkladam raczki do miseczki i wylewam na siebie zupke, wiec musze to krzeselko na gwalt kupic bo jak siedze na ziemi to nie mam czasem gdzie miski dac i stawiam na ziemi ;/ taki rozpierdziuch .. ;/ a pokazna dzidzia tez twoja :)
anula - u nas sliniaki odpadaja , anwet przy jedzeniu to walka o dostep do ust malego bo frania mala zaslania sie sliniakiem, wklada caly do buzi, przyglada sie obrazka na nim i "przydusza sie :" nim jak pieluszka.. ;/ a piore raz w tygodniu , nie czesciej aha i dalej mam proszek ktory kupilam jeszcze w ciazy.. :eek:wiedzialam ze starczy na dlugo ale nie zeby az tak!:-D
asica- ty to masz prawdziwa kruszynke :):):) daj troszke!! taki maly dzidzius tyle czasu tez chce!! :):)

jak moj maly zasypia to "drapie: raczka w powietrzu albo o cokolwiek, slodko ;-) i sam zasypia na boczku - tzn glowke tak odwaraca i troche do tylu.. mam nadzieje ze to wszystko w normie? ;-) ( o ta glowke pytam ;-) )

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
mateuszkowa jak bym Ci troszkę małego oddała to co by mi zostało? ;-)

ja też mam jeszcze proszek, który w ciąży zaczełam używać, a moje zapasy chyba do roku albo półtora starczą :)

Do góry