reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

reklama
anula - obawiam sie ze zaczela sie zabawa z jedzeniem ;-) i w jedzeniu
asica - bedzie dobrze kochana!!! nie nastawiaj sie na najgorsze!! przytul maluszka i ucaluj w glowke

anula mamy Lacido baby w proszku na rozluznienie kupy do mleczka to sie sypie jak trzeba.Asica napewno bendzie okej niemartw siew na zapas.Beja ja to zagladam tu ale czasem niewiem co napisac ,albo jak chce to mala sie domaga uwagi ,i tylko zazwyczaj podczytuje:tak:

Teska my od 3 mies codziennie dicoflor30 w sumie to, to samo;-)
Asica &&&&& wiem ze ciezko ale juz jutro dowiesz sie wszytkiego a na dlugo sinieja?
Mateuszkowa najgorzej gdy juz zalapie ze tak sie da, moj nauczyl sie parskania cale dnie tak robi nawet podczas karmienia

Teska fajnie ze sio ok;-)
Anula przeciez ja ani Ciebie ani innych nie zmuszam, a zapytałam bo mimo tej tragedii dzis rano było wyjatkowo cicho...

to bez porownania wagowo ,ale pewnie sporo mial jak sie urodzil ?moja 3050 tylko ,duzy facet z Bartusia :)moja szczypiornica tez dluga:)Beja cicho moze sie zrobic tutaj bo nasze dzieciaczki coraz wiecej uwagi wymagaja i niestety bb w odstawke chociaz zeby tak sie sprezyc to czemu ,ja tu bende zagladac he he:tak:

Ostatnia edycja:
reklama
anula - moj tak gulga od jakiegos miesiaca - mleko w paszczy i gul gul i koniec jedzenia a ostatnio zaczal robis tak : bruuuuum " jak samochodzik hehehe :) moj tez wazyl w tamta srode 8200 wiec teraz ciut wiecej i ma 72 mc ale w niektore 68 sie miesci.. i badz tu madry..:cool:

Do góry