reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

konwalianka -super, dzieki! poiwiedz mi czy Tymus nie "wypada" z tej wkladki czy nie jest bardzo luzna dla niego ? pasy dobrze trzymaja? da sie to prac czy ceratkowe i nie? nie poci sie maluszek jak siedzi ??
szukalam ich w sklepie ale nie ma zeby "pomacac" ..

na pewno Tymus nie ma nic przeciwko, więc jak Tylko jesteś zdecydowana to jak najbardziej.. co do pytań..

Tymek nie wypada..u nas nawet się nie zsuwa ta wkładka.. oczywiście jak jest blat założony i go wkładam to trochę tak, ale podnoszę ja nieco jak jż siedzi, ale ja zawsze sadzam go bez blatu a dopiero później dopinam blat..
wydaje mi się, ze nie jest luźna
pasy są ok, i nawet trzymają, wiadomo, to plastik ale nie jest zły.. minus- są białe;/
materiał to tata a'la ceratka..ale jest plus bo są dwie.. jedno pokrycie możesz zdjąć.. wystarczy tez przetrzeć ściereczka.. kolory obłędne - małemu bardzo się podobają
nie zauważyłam aby sie pocił..on bardzo lubi siedzieć w tym krzesełku

dla mnie minus za za małą siatkę , co można przechowywać różne rzeczy, teraz tam mam elementy fotelika, które nie są założone- gumy, dodatkowa tacka, pałąk między nóżki..a wolałabym większą siateczkę, aby i zabawki wrzucić:-D

reklama
Witam ,
u nas ok , ząbkowanie w toku. W domu pierdzielnik ale co tam, na Swięta wybywamy.
Beja jestesmy na BB ale głównym nie było atmosfery do rozmów i spraw związanych z naszą Drogą ś.P.Mailuj....a wiemy,że nie kazdy miał ochotę czytać na ten temat...

Asica my też zawsze na dwie wigilie chodzimy. Na szczęście nasi rodzice mieszkają blisko siebie, więc możemy nóżkami przejść. Dacie radę. A co do sinienia wokół ust to moja starsza córeczka tak miała. Jesteśmy pod kontrolą kardiologiczną. Ma nieistotny szmerek w serduszku. Wszystkiego najlepszego dla synka z okazji 5-miesięcy. Majeczka dziś kończy już pół roczku.
A dziś idziemy całą rodzinką do przedszkola Paulinki na spotkanie przy choince. Ciekawe co dzieci przygotowały.

sestina masz racje...ja wolałam rozmawiać o codziennych sprawach bo to pomogło mi nie rozmyslac o Mailuj (tez mnie to dotknęło):-(czasu niestety nie cofniemy...

Mojego malucha chyba wczoraj po szpinaku troche przeczysciło, pierwszy raz mu dawałam...wiec dzis jarzynowa (marchew, ziemniak, brokuł i ryż);-)

Ostatnia edycja:
beja , bez urazy, jak kogoś dotyka czyjeś odejście to nie sposób nie wspominać o tym, nie szukać sposobu na wyrażenia żalu wobec rodziny czy też potrzeby podziękowania Mailuj za rok "przyjażni" i bycia z nami. Robiłyśmy to gdzie indziej.Ale rozumiem Ciebie, nie miałas potrzeby i już.

hej, przepraszam was ale nie mam czasu. dzisiaj mam gosci. w czwartek przylatuje brat z przyszla zona , w sobote moi rodzice. balagan w domu, jeszcze nadodatek meza zwolali do pracy. obiecal ze sie urwie bo ja z malym terrosrysta nie daje juz rady. wlozylam go do chusty i tak sobie chasalismy po domu on w chuscie z maskotka a ja z odkurzaczem. teraz zasnal ( zobaczymy ile pospi bo spal cale 30 min 2,5h temu, aja w koncu zjem sniadanko i wypije ciepla kawe.

no to was buziam wszystkie bez wyjatku

aaaa bym zapomniala

Asica sto latek dla synusia

sestina uwierz mi ze juz przezyłam ciezko jedna strate i do tej pory przezywam i nie potrafie o tym rozmawiac...choc minelo juz sporo czasu...

elzbieta, silwia - sto lat dla waszych maluszkow!!
beja - pocieszam :* mysle ze kazdy zalobe rpzezywa na swoj sposob i nie powinno sie o tym dyskutowac..jednym pomaga rozmowa o czyms innym drugim dlugie wspominanie ..

my juz po spacerku, ale zimno!! dobrze ze maly ma spiworek z kozuszkiem! :-D
a teraz zabieram sie za nalesniki... ;-)
a w ogole to sie wkurzylam bo czekam na kombinezon dla malego - widze idzie pan z poczty i co? i jajco nawet nie ma przysylki tylko awizo - wredota jedna - a odbior dopiero po 18!!!!! brrrrrrrrrrrrrrrr...nawet sie mu paczki wzia nie chce nie wspominajac o zadzwonieniu do mieszkania..

reklama
Mateuszkowa dzięki, uważam tak jak Ty z tą załobą ale czasem mam wrażenie, że nie wszyscy rozumieją do końca, że ktoś moze przeżywać ją w sercu, dla siebie, bez pokazywania innym swojego bólu czy współczucia...nie pwiem ze trochę mnie ta krytyka (choć z szacunkiem) nie dotknęła...

Mateuszkowa następnym razem poproś o przesyłkę kurierska;-)

Do góry