konwalianka
Mały bąbelek
konwalianka -super, dzieki! poiwiedz mi czy Tymus nie "wypada" z tej wkladki czy nie jest bardzo luzna dla niego ? pasy dobrze trzymaja? da sie to prac czy ceratkowe i nie? nie poci sie maluszek jak siedzi ??
szukalam ich w sklepie ale nie ma zeby "pomacac" ..
na pewno Tymus nie ma nic przeciwko, więc jak Tylko jesteś zdecydowana to jak najbardziej.. co do pytań..
Tymek nie wypada..u nas nawet się nie zsuwa ta wkładka.. oczywiście jak jest blat założony i go wkładam to trochę tak, ale podnoszę ja nieco jak jż siedzi, ale ja zawsze sadzam go bez blatu a dopiero później dopinam blat..
wydaje mi się, ze nie jest luźna
pasy są ok, i nawet trzymają, wiadomo, to plastik ale nie jest zły.. minus- są białe;/
materiał to tata a'la ceratka..ale jest plus bo są dwie.. jedno pokrycie możesz zdjąć.. wystarczy tez przetrzeć ściereczka.. kolory obłędne - małemu bardzo się podobają
nie zauważyłam aby sie pocił..on bardzo lubi siedzieć w tym krzesełku
dla mnie minus za za małą siatkę , co można przechowywać różne rzeczy, teraz tam mam elementy fotelika, które nie są założone- gumy, dodatkowa tacka, pałąk między nóżki..a wolałabym większą siateczkę, aby i zabawki wrzucić