reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

Fajne to krzesełko konwalianka:tak:Jedna z czerwcówek też ma takie i jest MEGA zadowolona:-)

witaj asica. Niestety zapomniałam się zapytać pediatry jak byłam ostatnio,skleroza nie choroba. Czytałam na którymś z wątków ze dziewczyny dają mrozonki dzieciom.

Ostatnia edycja:
reklama
Aniaa to czemu ja was jeszcze nie mam na facebooku?? Zbyt krótko się jeszcze znamy?:-)
Mateuszkowa ja tez zawsze i to i to mam otwarte:)

beja dawaj FB na prv ;-)
o mrozonki zapytalam - czekam na email od pediatry :)
konwalianko - wybieram TWOJE krzeselko, mam nadzieje ze Tymus nie bedzie mial za zle ze Mateuszek ma takie samo ;-)

Asica my też zawsze w rozjazdach. Główna wigilia u dziadków, bo sami sa, potem jedziemy do teściów a potem do moich rodziców... Mam nadzieje ze wyrobimy się przed kąpaniem Wojtka:tak::eek:

silwia - 100 lat dla Aleksika...

beja, mateuszkowa - u mnie zawsze była jedna u dziadków, tam cała rodzina się zbiera. Odkąd jestem z moim mężem to teściowa też u babci na Wigili jest. A w tym roku wymyśliła żebyśmy do niej przyjechali. Ale może jeszcze to wyprostujemy i ona przyjedzie do nas. Zobaczymy :-)

cholerka, muszę iśc z młodym do lekarza. Usta mu sinieją! jak pierwszy raz się tak stało to byłam przekonana, że sobie przyciłą bo przez sen się przekręcał na brzuszek. Ale teraz patrze i o samo! To już nie przypadek. Zaczynam się bardzo poważnie martwić. Jutro chyba pójdziemy.

Ostatnia edycja:
asica - bedzie dobrze! tak jest bo mamy dzidziusie i to ich pierwsza wigilia i kazdy sie "bije" o to zeby dzidzi byl u niego..
my uciekamy na kaszke i spacerek..:)

asica - STO LAT DLA krolewicza

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
asica włącz pozytywne myślenie:tak: ale do lekarza idź.

Wojtek właśnie robi rozrubę w łóżeczku...

Jak już któraś będzie to proszę o pomoc w sprawie prezentu dla mamy od taty;-) poprosił mnie żebym coś kupiła bo on nie ma pojęcia, ehh faceci..;-)

asica faktycznie mały kończy 5 miesięcy. Gratulacje i zdrówka na kolejne 5 i więcej:-)

Ostatnia edycja:
Do góry