reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

Fajne to krzesełko konwalianka:tak:Jedna z czerwcówek też ma takie i jest MEGA zadowolona:-)

witaj asica. Niestety zapomniałam się zapytać pediatry jak byłam ostatnio,skleroza nie choroba. Czytałam na którymś z wątków ze dziewczyny dają mrozonki dzieciom.

Ostatnia edycja:
reklama
Aniaa to czemu ja was jeszcze nie mam na facebooku?? Zbyt krótko się jeszcze znamy?:-)
Mateuszkowa ja tez zawsze i to i to mam otwarte:)

beja dawaj FB na prv ;-)
o mrozonki zapytalam - czekam na email od pediatry :)
konwalianko - wybieram TWOJE krzeselko, mam nadzieje ze Tymus nie bedzie mial za zle ze Mateuszek ma takie samo ;-)

Asica my też zawsze w rozjazdach. Główna wigilia u dziadków, bo sami sa, potem jedziemy do teściów a potem do moich rodziców... Mam nadzieje ze wyrobimy się przed kąpaniem Wojtka:tak::eek:

silwia - 100 lat dla Aleksika...

beja, mateuszkowa - u mnie zawsze była jedna u dziadków, tam cała rodzina się zbiera. Odkąd jestem z moim mężem to teściowa też u babci na Wigili jest. A w tym roku wymyśliła żebyśmy do niej przyjechali. Ale może jeszcze to wyprostujemy i ona przyjedzie do nas. Zobaczymy :-)

cholerka, muszę iśc z młodym do lekarza. Usta mu sinieją! jak pierwszy raz się tak stało to byłam przekonana, że sobie przyciłą bo przez sen się przekręcał na brzuszek. Ale teraz patrze i o samo! To już nie przypadek. Zaczynam się bardzo poważnie martwić. Jutro chyba pójdziemy.

Ostatnia edycja:
asica - bedzie dobrze! tak jest bo mamy dzidziusie i to ich pierwsza wigilia i kazdy sie "bije" o to zeby dzidzi byl u niego..
my uciekamy na kaszke i spacerek..:)

asica - STO LAT DLA krolewicza

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
asica włącz pozytywne myślenie:tak: ale do lekarza idź.

Wojtek właśnie robi rozrubę w łóżeczku...

Jak już któraś będzie to proszę o pomoc w sprawie prezentu dla mamy od taty;-) poprosił mnie żebym coś kupiła bo on nie ma pojęcia, ehh faceci..;-)

asica faktycznie mały kończy 5 miesięcy. Gratulacje i zdrówka na kolejne 5 i więcej:-)

Ostatnia edycja:
Do góry