reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

Hej Hej

U nas dzisiaj dlugi spacer mimo kiepskiej pogody. Bylismy na kiermaszu swiatecznym na Rynku, maly wyogladal wszystkie dekoracje i swiatelka, byl zachwycony. Niestety noszenie mleczka odciagnietego ma swoje minusy (bo nie zawsze moze byc idealnie cieplutkie i gotowe do jedzenia), ale sobie jakos radzimy :) Odkrylam zel podgrzewajacy LOVI i jestem zachwycona! Pstryk i butelka mleczka przyjemnie letnia za 5 minut, potem wkladamy do tego samego zelu butle z herbatka i ta rowniez sie ogrzeje!

Mart81
, trzymamy za Ciebie mocno kciuki!!!!!

Kochane, probowalam malemu dawac owocki, ale on nawet nie chce przelknac slodziutkiego banana...... Krzywi sie i prycha z obrzydzeniem, jakbym wlozyla mu do buzi robaka :confused: Dla niego wszystko musi miec smak mleka mamy i juz!

Mateuszkowa, moj maly tez robi zielonawe kupy odkad je kleiki. Lekarz ogladal i orzekl ze sa OK.

Ostatnia edycja:
reklama
konwalianko - u nas sasiad z wiertarka po 22:00 ! to norma...zawsze sie jakis taki znajdzie ktory musi cos przywiercic.. ;/
kociatka - my kleiki jemy od miesiaca i zielonych nie bylo.. obstawiam ze to ta kasza manna...albo ktorez z warzyw..
ale moj ksieciunio uwielbia sie kapac! na pleckach, na brzuszku ma siedzaco na wszystkie strony:) ma takiego czerwonego wieloryba do wody to tak sie nim bawi :) hehe
moj maly juz spi..
zjadl butle i zasnal :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Mój też już spi:tak: a ja właśnie przeglądałam stronkę z przepisami na dania dla dzieci które Corin wrzuciła na odpowiedni wątek:-) i znalazłam przepisy na 8 zupek:tak: ale dalej nie wiem gdzie najlepiej warzywa kupować?? Gdzie wy kupujecie?? Aha Mateuszkowa pytałamś pediatrę o mrożone warzywa?? Ja byłam w czwartek i na śmierć zapomniałam:dry:

beja - zapomnialam ;/ ;/ ale wysle jutro email do niej to powinna odpisac:-D co do warzyw to ja kupuje w warzywniaku - poszlam i z buta zapytalam skad maja , wnikliwie pytania zadane tez od tylu zeby klamstwo wyszlo jak cos ;-)

Jak przygotowania do Świąt?

kociatka - cierpliwości z owockami, dzidziuś musi "zasmakować" u nas też bananek i jabłuszko było "fuj" a ze słoiczka po 2-3 razach zasmakował

Ostatnia edycja:
asica - w ogole nie czuje!! chyba przez plusowa temperature! choinke ubierzemy w wigilie - taka tradycja, uszka mialam robic dzis ale chyba zrobie jutro albo sobie daruje.. pierniki i ciasta bede piekla w piatek.. mieszkanie sprzatniete..trzeba tylko ogarnac - czyli to co zwykle..
o swietach to mi przypomina bris o zapachu jablka z cynamonem tylko ;-) hehehe
no i prezenty prawie wszystkie kupione..
i zacznie sie bieganina z wigilii na wigilie.. bedziemy siedziec po godzinie ;/ .. eh..

a teraz uciekam maz robi kolacje jakies koreczki mniam mniam!

spokojnej nocki!!

reklama
Do góry