reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

Hej Hej

U nas dzisiaj dlugi spacer mimo kiepskiej pogody. Bylismy na kiermaszu swiatecznym na Rynku, maly wyogladal wszystkie dekoracje i swiatelka, byl zachwycony. Niestety noszenie mleczka odciagnietego ma swoje minusy (bo nie zawsze moze byc idealnie cieplutkie i gotowe do jedzenia), ale sobie jakos radzimy :) Odkrylam zel podgrzewajacy LOVI i jestem zachwycona! Pstryk i butelka mleczka przyjemnie letnia za 5 minut, potem wkladamy do tego samego zelu butle z herbatka i ta rowniez sie ogrzeje!

Mart81
, trzymamy za Ciebie mocno kciuki!!!!!

Kochane, probowalam malemu dawac owocki, ale on nawet nie chce przelknac slodziutkiego banana...... Krzywi sie i prycha z obrzydzeniem, jakbym wlozyla mu do buzi robaka :confused: Dla niego wszystko musi miec smak mleka mamy i juz!

Mateuszkowa, moj maly tez robi zielonawe kupy odkad je kleiki. Lekarz ogladal i orzekl ze sa OK.

Ostatnia edycja:
reklama
konwalianko - u nas sasiad z wiertarka po 22:00 ! to norma...zawsze sie jakis taki znajdzie ktory musi cos przywiercic.. ;/
kociatka - my kleiki jemy od miesiaca i zielonych nie bylo.. obstawiam ze to ta kasza manna...albo ktorez z warzyw..
ale moj ksieciunio uwielbia sie kapac! na pleckach, na brzuszku ma siedzaco na wszystkie strony:) ma takiego czerwonego wieloryba do wody to tak sie nim bawi :) hehe
moj maly juz spi..
zjadl butle i zasnal :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Mój też już spi:tak: a ja właśnie przeglądałam stronkę z przepisami na dania dla dzieci które Corin wrzuciła na odpowiedni wątek:-) i znalazłam przepisy na 8 zupek:tak: ale dalej nie wiem gdzie najlepiej warzywa kupować?? Gdzie wy kupujecie?? Aha Mateuszkowa pytałamś pediatrę o mrożone warzywa?? Ja byłam w czwartek i na śmierć zapomniałam:dry:

beja - zapomnialam ;/ ;/ ale wysle jutro email do niej to powinna odpisac:-D co do warzyw to ja kupuje w warzywniaku - poszlam i z buta zapytalam skad maja , wnikliwie pytania zadane tez od tylu zeby klamstwo wyszlo jak cos ;-)

Jak przygotowania do Świąt?

kociatka - cierpliwości z owockami, dzidziuś musi "zasmakować" u nas też bananek i jabłuszko było "fuj" a ze słoiczka po 2-3 razach zasmakował

Ostatnia edycja:
asica - w ogole nie czuje!! chyba przez plusowa temperature! choinke ubierzemy w wigilie - taka tradycja, uszka mialam robic dzis ale chyba zrobie jutro albo sobie daruje.. pierniki i ciasta bede piekla w piatek.. mieszkanie sprzatniete..trzeba tylko ogarnac - czyli to co zwykle..
o swietach to mi przypomina bris o zapachu jablka z cynamonem tylko ;-) hehehe
no i prezenty prawie wszystkie kupione..
i zacznie sie bieganina z wigilii na wigilie.. bedziemy siedziec po godzinie ;/ .. eh..

a teraz uciekam maz robi kolacje jakies koreczki mniam mniam!

spokojnej nocki!!

reklama
Do góry