reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

Witajcie kochane...
ja tak samo zasnac nie moglam maly lezal obok mnie a ja plakalam i myslalam jakie to zycie jest kruche...nie wyobazam sobie zostawic go:(
mysle ze pomysl z postami jest fajny.Kiedy Krzys dorosnie przeczyta jak mama czekala na niego i jak go bardzo kochala.

Julio [*] nie moge sie z tym pogodzic:(

reklama
Niemoge znalezsc sobie miejsca po tym co sie stalo ,mysli goni mysl:-(tez uwazam ze posty mailuj benda piekna pamiatka choodz w rzeczywistosci nic tego niezrekompensuje :-(

witam, nie bylo mnie chwilke,wracam,a tu taka wiadomosc...
czlowiek w takich chwilach zastanawia sie nad sensem zycia:-(tez wczoraj nie moglam znalezc sobie miejsca,tuliłam malutka i dziekowalam za kazda chwile z nia.Nocka zupelnie zarwana,malej zeby ida jak nic,jej placz i moja bezradnosc:-(

reklama
Dziewczyny, ja wiem, ze pamiątka itd ale nie sądzicie że rodzina może sobie nie życzyc jakichkolwiek kontaktow? W nekrologu było wyraznie napisane ze prosza o nieskładanie kondolencji, to chyba o czyms swiadczy. Ja bym sie wstrzymala, przynajmniej na jakis czas, z wysylaniem czegokolwiek do nich. Wam się to wydaje wspaniałym pomysłem, a dla Czarka i Weroniki to może być jak sól na ranę. Przemyślcie to jeszcze.

Do góry