reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

reklama
psotko - oczywiscie, najwazniejsze teraz zeby zebrac te wszystkie posty zeby to nie ucieklo..
beja - lepiej nie..
moj ryczy na widok butelki ....... o co kaman.. ;/ pijemy juz z lyzeczki, to jakas masakra.. z butelki laskawie pociagnie 5 lykow - nawet soku! z mlekiem jest porazka..

Mateuszkowa moja szwagierka tez tak miala, ze dziecko nie chcialo w ogole butelki nawet w nocy mm dawala lyzeczka...wyobraz sobie:baffled:

beja - blagam cie nie strasz mnie! on tak pieknie jadl, zawsze sie tym chwalilam jak je a od paru dni to sie zmienilo... rano wypije 50 ml!! a kolejne 50 - 100 ml w ciagu kolejnej godziny.. dzisiaj zjadl dopiero poltorej godz po obudzeniu sie bo wczesniej nie chcial..... a na noc nie zjadl nawet swojej porcji!!
pic nie chce a przeciez musi..
mleko o 17 tez nie je robie mu z niego kaszke po godzinach meczarni zeby zjadl - zjada 30 ml..
nie wiem moze on nie jest glodny ??

Witajcie dziewczyny.

Rzadko z Wami piszę, ale często Was podczytuję...

To straszne co się stało... Pamiętam Mailuj jeszcze ze Staraczek, od początku utkwiła mi w pamięci...

Światełko dla Ciebie Juleczko (*)

reklama
Do góry