reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

a moj wlasnie zasnal przy butelce,ale 150 wypil wiec jest ok.Co na obiadek bo ja mielone chyba,albo spaghetti ale raczej to pierwsze bo dawno nie robilam.U nas znowu pada i wieje caly czas a u Was??Jak dobrze ze jutro weekend,!!!Maz w domu bedzie yupiii

reklama
anp - u mnie brukselka z kurczakiem i jajko :) mniam mniam ja jestem bardzie warzywna niz miesozerna - nie przepadam a jak jem to raz na 3 tygodnie mi sie zdarzy:szok:
u mnie szaro za oknem..
idziemy na kaszke.. :)

ja tez nie przepadam za miesem,ale moj maz owszem,dlatego musze dwa razy w tygodniu mu robic bo inaczej sie nie najada,a przeciez pracuje wiec i jesc musi,ja tam czasam to bym nic nie jadla,i tak musze jeszcze z 5 kilo mniej miec,bo tyle mi zostalo do poprzedniej wagi,no a odkad przestalam karmic to nie zwracam uwagi tak na jedzenie,a Wy jak z waga po ciazy.Ja to przytylam 20 no i ta piatka zostala,tylko ze mialam duzo wodu w organizmie.

Hej babeczki,
u nas słonko więc spacer zaraz zaliczamy:)
Moja Natalka nie ma zadnych skórnych alergii a nie prasuję wogóle. Nie mam na to przede wszystkim zdrowia- stac w przygiętej pozycji to masakra dla mego jak wiecie zaimplantowanego kregosłupa;( Kupuję ubrnanka gatunkowo nie gniecące, lub nie wygladajaca jak psu z gardła po praniu. Pieluchy tetrowe przeciągam czasm, są miękkie bardziej.

Ja właśnie wstawiłam zupkę dla Wojtka, ale tylko królik, marchewka i ziemniaczek. Coś mi go wysypało i nie wiem po czym bo nic nowego ostatnio nie jadł....a moze to jabłko wczorajsze?? Dlatego nie daje nic nowego zeby sprawdzić...a miał być szpinaczek:dry:

anp - mi zostalo jakies 3,5 kg do wagi z przed ciazy ale chce schudnac z 5 kg.......a przytylam 13.. moj maz je w pracy wiec nie gotuje mu.. przynajmniej w tygodniu..
sestina - material materialem - masz racje niektore ubranka sa wywleczone jak psu z gardla po praniu..niby to bawelna ale jednak wazne jest skad te ubranka..
beja - spokojnie, zdazysz..;-) mojw cinal szpinaczek :) a powiedz mi ile tego miesa gotujesz ? i czy to na 1 porcje zupki ( ile mniej wiecej ml / gr ) ?

ksiaze laskawie zezarl cala butle ;-) zaraz bede biegac za nimz lyzeczka wody..;-) miedzy prasowaniem;-)

Tak dokładnie to Ci nie powiem ale mniej więcej 1/4 zupki to mięsko. Nie wiem czy nie za mało. Dziś i tak wyjdzie mi tylko na dwa razy.
Idziemy zaraz na spacerek:-)

anp - ja prasuje z dwoch - ale tylko na prawej, od poczatku tak prasowalam i malemu nic nie bylo
prasuje wszystko procz welurowych ubranek - daruje sobie :p , pieluchy prasuje bo jakos mi sie tak wydaje ze skoro maly z nimi spi, przytula sie, je, to takie niewyprasowane mi nie podchodza.. nawet sliniaki mu prasuje te ktore mozna..a jak byl mniejszy to skarpetki prasowalam:szok:

reklama
hej to se pospalam. moj maly nawet po nieprzespanej nocy ma mega powera. wiec dzisiaj gotujemy zeberka i ziemniaczki. a malemu brokuly z pietruszka. gdzies na forum babyboom, chyba zywienie dzieci (jak znajde to wstawie) pisalo 1/2 ziemiaka, 1/2 marchew i nie wiecej niz 15g miesa gotowac osobno a potem zmieszac i dodac oliwy. jak sie nie myle tez o tym pisala konwalianka

znalazlam
https://www.babyboom.pl/forum/zywienie-dzieci-porady-f346/zupki-dla-niemowlaka-55227/

Ostatnia edycja:
Do góry