reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

my po ciężkim dniu..pełnym bieganiny, dopiero usiadłam.. ech.. mały teraz śpi.ale ciężko było.. bawił się dziś z 9 m-cznym Samuelem..fajnie już to wygląda.. hehe
zjadl dzisiaj zupkę dynia_ziemniak_koperek_burak - ale pyyycha była..

beja - łyżka to ok. 10g; jakie to typowe objawy tej wirusówki?

corin, ja właśnie rosół wszamałam..hmm co by tu jeszcze zjeść..

reklama
konwalianka ja do tej pory te nie wiedziałam, a więc:
katar,
kaszel,
łzawienie i ropienie oczu,
wirus tez potęguje alergiczne odczyny skórne i dlatego Wojtek miał i ma takie czerwone i chropowate policzki,
na szczęście nie ma gorączki, która tez wystepuje

Beja zdrowka dla maluszka zycze,!A czy lekarka cos przepisala,bo moj maly tez mial kata i kaszel no goraczke tylko raz i z oczkami nic sie nie dzialo,ale nic mi lekarka nie przepisala,powiedzial ze samo przejdzie i tak juz tydzien nie wychodze z nim na dwor...

Beja zdrowka dla maluszka zycze,!A czy lekarka cos przepisala,bo moj maly tez mial kata i kaszel no goraczke tylko raz i z oczkami nic sie nie dzialo,ale nic mi lekarka nie przepisala,powiedzial ze samo przejdzie i tak juz tydzien nie wychodze z nim na dwor...

A czemu nie wychodzisz?? Jak nie ma gorączki to tym bardziej trzeba wyjść, świeże powietrze jest wskazane przy katarze, bo lepiej się oddycha.

Witam dziewczęta! Pisałyście o prasowaniu, mnie jakoś do głowy nie przyszło, że mogłabym nie prasować :-D a jak ja nie mam czasu albo siły to mąż to robi
a co do spacerku to dziś nie poszliśmy bo jakiś DEBIL nie wiem czym chyba w piecu napalił, że aż dusiło! :wściekła/y: wyszłam na chwilę do apteki to przyduszona wróciłam,:angry: nie odważyłam sie młodego zabrać :no:

Ostatnia edycja:
Dziewczyny.. mam smutną wiadomość.. nasza koleżanka, dobra duszyczka, zawsze skora do pomocy - mailuj - nie żyje.. Osierociła Weronikę i Krzysia (uznałyśmy,że te z Was co nie mają Fb tez powinny wiedzieć).. Jestem w szoku.. zapalam dla niej lampkę
[*]

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry