reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

hej,
wczoraj nawet sie nie pozegnalam na dobranoc, maly non stop sie wybudzal, az w koncu wzielam go do loza wtulil sie i usnelismy do 7 rano. a dzis wlaczyl mu sie marud i wszytsko beeee. teraz spi, aja ogarnelam kurz na polkach i was doczytalam.

asica dzielny synus
beja ja rowniez koncze turystyke. hahahah padlam, kochany synus:-D
dodi super ze chrzciny udane i masz z glowy. my odlozylismy na pozniej.
wisenko super ze spotkanie psotkowo-wydrusiowo udane. jak tam mikolaj dolecial?
konwalianka,teska, witajcie
mateuszkowa doczytalam ze ty z Krakowa, wiec jak kiedys bede w Pl to musimy sie koniecznie spotkac.

wiecej nie pamietam. buziam wsyztskie mamusie i bebe

reklama
beja - hahahahaha no boskie!!!
ostatnio w miesnym bylam i byla babcia z wnuczkiem - chodzil do zerowki tyle sie zdazylam dowiedziec na samym wejsciu..
wnuczek:babciu kup mi wate cukrowa
babcia: nie bo masz duzo slodyczy
w: ale kup mi nooo proszeeeeeeeeeee
b: nie kupie ci bo ci sie zeby zepsuja
w: i bardzo dobrze!!
b: ??????
w: i dobrze ze mi wypadna! bo przyjdzie wrozka zebuszka i da mi pieniazki za to

usmialam sie do lez:-D

asica - mysle ze spokojnie mozesz tak zrobic, chodzi o to zeby nie przekraczac dawki na dobe a jak sie zagotuje to chyba obojetnie podaja ze 2-3 gr na 100 ml zupki czy deserku bo no przeciez nie dodasz 150 ml wody do dania :D ja z glutenem startuje w tym tyg bo my butelkowi i pisze zeby po 5 mc..

silwia - a ty rodowita krakuska ?? ;-)

Konwalianko sliczne fotki! I bardzo mi sie czapa z rogami podoba:) I widze ze Tymkowi na zdjeciach oczko ucieka jak mojej Karolinie. Dziwne to takie bo w realu ma normalne oczka a na zdjeciach zawsze jej jedno ucieka;)
Ania u nas niestety to zez..mamy już skierowanie i umówioną wizytę na styczeń..niby mówią, że do roku powinno się skorygować, ale wolę posłuchać specjalisty a nie tylko pediatry.. tym bardziej, że ja też miałam zeza..

asica, super, że szczepienie przeszło bez większych ekscesów..

mateuszkowa nie nie jestem, pochodze z Olkusza a to niedaleko krakowa.
beja haha, ile mamy wspolnego. popraw mnie ale ty tez z malopolski?

Ostatnia edycja:
reklama
Silwia mam awizo i zaraz ide na pocztę więc może już a nasz???Ja ci powiem, ze z pocztą ogólnie kiepsko bo maqnio już ponad 2 tyg. temu wysłała mi smoczki i też nie ma obłęd. Dam znać ci wieczorkiem. Buziaj Alessandra od nas. Taki dzielny chłopak był w samolocie.

My na spacerek z moją ukochaną coreńką idziemy. Do zobaczenia bbowego

Do góry