reklama
asica.g
szczęśliwa mamcia :)
ważne żeby dzidzi było sucho ajzdłą bym takiego kurczaka!
a dziś pielęgniarka mówi mi żebym małego w nocy do piersi przystawiała... tłumaczę jej że pokarmu nie mam... ale jakoś ją to nie ruszyło i dalej swoje... przemilczałam bo żal było komentować
beja - fajnie, że spacerek udany
a dziś pielęgniarka mówi mi żebym małego w nocy do piersi przystawiała... tłumaczę jej że pokarmu nie mam... ale jakoś ją to nie ruszyło i dalej swoje... przemilczałam bo żal było komentować
beja - fajnie, że spacerek udany
M
Mateuszkowa
Gość
beja - dzieki, dzieki powiedz mi jeszcze kochana bo mi nie napisalas ile wychodzi lyzeczek tak na oko po ugotowaniu tej kaszy na 1 porcje??? ;-)
my mozliwe ze tez wyjdziemy jak sie wyrobie ze wszystkim! bo narazie mam chwilke odpoczynku
moj maly nauczyl sie robic jak karpik ustami
asica - ze niby za chudy ?? i dlatego ?
my mozliwe ze tez wyjdziemy jak sie wyrobie ze wszystkim! bo narazie mam chwilke odpoczynku
moj maly nauczyl sie robic jak karpik ustami
asica - ze niby za chudy ?? i dlatego ?
asica.g
chyba dlatego żebym była "lepszą" matką a nie taką butelkową he he w nosie to mam! mały pięknie rośnie, jest zdrowy i szczęsliwy ;-)
M
Mateuszkowa
Gość
beja - dzieki, ale powiem ci ze dalej mi sie to wszystko miesza!!!!!! ale chyba lepiej na poczatek mniej niz wiecej..
asica - no tak jestesmy zlymi matkami.. wiesz..ostatnio wlasnie na tej imprezie urodzinowej ta glupio ciotka od dobrych rad jak uslyszala ze maly na butelce to krecila glowa i pewnie stad jest taki za duzy za gruby za spokojny - jej zdaniem!!!!!!! tak sie nabuzowalam - znowu - ze jakby ktos ze mna wszedlw dyskusje co lepsze a co gorsze to by nie przezyl..
asica - no tak jestesmy zlymi matkami.. wiesz..ostatnio wlasnie na tej imprezie urodzinowej ta glupio ciotka od dobrych rad jak uslyszala ze maly na butelce to krecila glowa i pewnie stad jest taki za duzy za gruby za spokojny - jej zdaniem!!!!!!! tak sie nabuzowalam - znowu - ze jakby ktos ze mna wszedlw dyskusje co lepsze a co gorsze to by nie przezyl..
asica.g
mateuszkowa, beja a jak myślicie, jakbym 1/2 łyżeczki manny zagotowała w 150ml wody i na tym zrobiła małemu mleczko?
asica.g
beja - jeszcze nie wprowadzam, ale tak juz kombinuje na przyszłość ;-)
reklama
Opowiem wam co mi kiedyś syn powiedział. Malowałam sobie rzęsy a on do mnie:
G: Co mamo robisz?
Ja: Maluje rzęsy?
G: A dlaczego?
Ja: Bo dziewczynki się malują.
G: Ale Ty przecież nie jesteś dziewczynką tylko mamą
No i co myślicie??
G: Co mamo robisz?
Ja: Maluje rzęsy?
G: A dlaczego?
Ja: Bo dziewczynki się malują.