reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

Mateuszkowa wystarczy podgrzać:tak:

Byliśmy juz na spacerku bo pogoda sprzyja. Wojtek jeszcze śpi na polku:tak: Mam z wózkami dużo....chyba poczuły wiosne:-)

reklama
ważne żeby dzidzi było sucho :) ajzdłą bym takiego kurczaka!

a dziś pielęgniarka mówi mi żebym małego w nocy do piersi przystawiała... tłumaczę jej że pokarmu nie mam... ale jakoś ją to nie ruszyło i dalej swoje... przemilczałam bo żal było komentować :confused2::oo:

beja - fajnie, że spacerek udany :)

beja - dzieki, dzieki :) powiedz mi jeszcze kochana bo mi nie napisalas ile wychodzi lyzeczek tak na oko po ugotowaniu tej kaszy na 1 porcje??? ;-)

my mozliwe ze tez wyjdziemy jak sie wyrobie ze wszystkim! bo narazie mam chwilke odpoczynku :):):)
moj maly nauczyl sie robic jak karpik ustami :-D:-D

asica - ze niby za chudy ?? i dlatego ?

Asica dzięki;-)
Mateuszkowa ja daję te pół łyżeczki (więcej lub mniej bo zalezy jak się sypnie i jaka łyżeczka) na mniej więcej 120ml zupki bo mój maluch więcej nie zje, czasem nawet i tego nie zje:confused2:

beja - dzieki, ale powiem ci ze dalej mi sie to wszystko miesza!!!!!! ale chyba lepiej na poczatek mniej niz wiecej..
asica - no tak jestesmy zlymi matkami.. wiesz..ostatnio wlasnie na tej imprezie urodzinowej ta glupio ciotka od dobrych rad jak uslyszala ze maly na butelce to krecila glowa i pewnie stad jest taki za duzy za gruby za spokojny - jej zdaniem!!!!!!! tak sie nabuzowalam - znowu - ze jakby ktos ze mna wszedlw dyskusje co lepsze a co gorsze to by nie przezyl.. :D

reklama
Opowiem wam co mi kiedyś syn powiedział. Malowałam sobie rzęsy a on do mnie:
G: Co mamo robisz?
Ja: Maluje rzęsy?
G: A dlaczego?
Ja: Bo dziewczynki się malują.
G: Ale Ty przecież nie jesteś dziewczynką tylko mamą:szok:

No i co myślicie??:-D

Do góry