reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

asica - no to super ze tak dzielnie to zniosl!oby nic po szczepieniu go nie dopadlo ( czyt. goraczka itp. ) czyli na siadanie za wczesnie?? my nie siedzimy jeszcze, chociaz wczoraj go posadzilam ale nie trzyma rownowagi, przechyla sie do przodu wiec dalam spokoj,. jest na prawie siedzaco w bujaczku i czasem na rekach..

dzisiaj robie na obiad kurczaka w miodzie mniam mniam :) a jeszcze pierniczki :D tylko maly sie musi obudzic bo jak zaryczy to z rekami w mace nic nie zrobie ;-)

reklama
Konwalianko sliczne fotki! I bardzo mi sie czapa z rogami podoba:) I widze ze Tymkowi na zdjeciach oczko ucieka jak mojej Karolinie. Dziwne to takie bo w realu ma normalne oczka a na zdjeciach zawsze jej jedno ucieka;)

asica - wpadaj! zawsze to fajniej jesc z kims niz samemu............twoj to faktycznie kruszynka!! moj ma chyba z 9 cm wiecej..czy aby napewno z moim jest ok ?? ;/ ;/juz nie wiem.......mam wielkoluda..:eek:

kochana ale mój się urodził o 5 cm mniejszy niż Twój...

a mateuszkowa - co do pieluszek to pampers jak pampers, średnio jestem zadowolona, raczej takie "wyjściowe" no i cena wysoka... wolę dady z biedronki, teraz odkryłam babydream z rossmana. Tych z lidla nie używam ale mały siostry miał i mnie wkurzały :)

Ostatnia edycja:
dziewczyny!
jesli zrobilam sloiczki dla malego i zamrozilam bo wyszlo mi wiecej to czy pozniej musze je zagotowac czy tylko podgrzac ??
bede mu dzis dawac brokuly ktore mu zrobilam i nie wiem jak to odgrzac

asica - uzywamy tych sleep & play i sa no takie jak dada albo te z lidla zmieniam co 3 godz i tak a ze byly na promocji to kupilam.. pampersy zwykle mamy tylko na noc i tym sposobem paczka starcza na prawie 2 mc! na wyjscia uzywamy zwyklych tych co na codzien..
mnie dada wkurzala albo nam sie trafilo jakies felerne opakowanie.. te z rossmana babydream to sie zbijaly malemu tam gdzie sikal w takie kulki i jak dotknelam reka to bylo mokro..
co dzidzius to inne pieluszki :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
asica - widzialam ;-) no bylo zagotowane wczesniej a ze wyszlo wiecej to zamrozilam bo szkoda wyrzucac zwlaszcza jak malemu smakuje! czyli tylko podgrzac ? oki.. :) kurczaczek juz "dochodzi" .. :)

Do góry