reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

reklama
Witam niedzielnie.
U nas ok. Mały w nocy zjadł dzisiaj 180ml. Normalnie szok, tym bardziej że w dzień trudno wcisnąć w niego 150ml.
No i uwaga uwaga, młody nauczył się czołgać jak gąsienica :-D

oj ale tu pusto..
my juz w domku, spacerowalismy dzis dlugo a malemu sie podoba bo podnosze mu opieradelko w gondoli i widzi wiecej :-D

aneta - brawo dla malego :D

jeszcze dzis albo jutro zabieram sie za pieczenie pierniczkow wisienki, mniam mniam.. :D

asica - no zjawilas sie..;-)

ale sie wkurzylam, wystawilam na gumtree na sprzedaz serwis do herbaty z fisher price - mam nowy, nie rozpakowany a jakas baba wyslala mi e z " dobrymi radami" ze ona corke uczy liczyc na plastikowych warzywach i ze moje metody wychowawcze polegajace na" sprzedawaniu serwisu.. zamiast zostawieniu go dla synka sa nie odopwiednie " ....... co comments.. ;/ ale franca :p

asica - no nie wiem wlasnie, napisalam jej odp. wyczerpujaca odnoszac sie do montessori jak taka pro wychowawcza jest :p a co do wczoraj......daj spokoj..najgorsze jest to ze takie sytuacje tak mnie wkurzaja ze pozn iej trudno mi sie opanowac ;/ i powod na klotnie gotowy ;/

reklama
nic specjalnego, ale czasem trzeba się na chwilę zatrzymać i zastanowić, znam swoją wartość i weim co jest ważne a co nie, a ludzie jacy są sama wiesz...
my dziś kąpanie wcześniej bo mały padnięty był a teraz hasa :-) skoczyłam dziś po kaszkę dla małego i wróciłam o 100 zł lżejsza ;-) do kaszki dokupiłam butelkę, jakieś słoiczki, pieluchy i materiałową książeczke :-D

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry