reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

aankaa84 myślę, że słoiczki możesz już stopniowo wprowadzac, my braliśmy ferrum, ale już skończyliśmy, szczepienie dopiero w poniedziałek, nie wiem dlaczego nie możesz dziecka zaszczepić...

mateuszkowa - mój też się kręci i wierci i nie myśli iść spać

Ostatnia edycja:
reklama
asica - moj zasnal - maz go usypial i porozumiewalismy sie sms :> wzial go pierw do odbekania - raz jeszcze, i solidnie beknal, pozniej masaz brzuszka a pozniej zasnal jak zapytalam jak to mi odpisal ze nagle
hehehehe.. mysle ze to przez to ze w 8 minut zezarl 210 mleka z kleikiem i kaszka ( musialam dac kaszke bo kleik sie skonczyl i bylo malo ;/ .. )
;-)

asica mysle ze mala juz sie sama zmeczyla swoim marudzeniem i dlatego szybko padla:) Chociaz u nas zazwyczaj z wieczornym zasypianiem problemu nie ma.

reklama
Melduję się, że żyję - jeśli w ogóle ktoś o nas jeszcze pamięta :-)

Powoli się już z tym wszystkim ogarniam, ale nie wiem czy zdążymy ze wszystkim przed świętami :dry: Poza kupą pracy w domu to u nas nic ciekawego. Alexik dalej kiepsko śpi - nawet chyba gorzej... :-( Trudno... ma za to mnóstwo innych umiejętności i codziennie zaskakuje nas czymś innym :-D dziś byliśmy na tej jego sesji fotograficznej i Alex cały czas siedział sam :szok::szok: bylismy w takim szoku, że ciężko opowiedzieć. Dodatkowo stwierdził, że leżenie w ogóle go nie interesuje natomiast chodzenia - owszem. Od babci dostał chodzik i na razie opracował chodzenie do tyłu ale najfajniesza zabawa jest wtedy kiedy babcia trzyma za rączki a on sobie zasuwa - jezuuuu jak on się śmieje :-D:-D muszę to kiedys nagrać :-D reszta po staremu - nadal mleczko i deserki są bee a mięsko mniam mniam. Cały Alex - wszystko na odwrót i nie w czasie :-D idę was doczytać ale nie wiem jak tego dokonam - nie było mnie tydzien :szok:

Do góry