reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

reklama
Psocia u mnie na razie z tarczycą super. Biorę nawet mniej euthyroxu niż przed ciążą.
Konwalianko no właśnie, już naprawdę nie wiem, co mogłabym odrzucić ze swojej diety.
Beja he he:-D Łukaszek oczywiście też już panikuje za Stasia. Dziś ubolewał i opowiadał Stasiowi, jakie mały będzie miał jutro straszne wydarzenie:-) Dobranoc:-)
Dodi Ja mam jeszcze po Łukaszku:-)

Ostatnia edycja:
Konwlianko, Dawidka pierwsze ukłucie miał w trzeciej minucie swojego życia... to strszne, że tyle te nasze maleństwa już przeszły...

Magia, oby tak dalej było, ja euthyroxu już biorę 175...

Ostatnia edycja:
Konwalijka, Psotka i moja malutka była często kłuta, na samą myśl o tym mam łzy w oczach. 18 dni nieustannych badań i wkłuć...
Dodi, wy już o krzesełkach nawijacie, a moja gwiazda dalej na samej piersi, cholerka jakoś nie mogę się zabrać za wprowadzanie pokarmów :zawstydzona/y:

Psocia ja teraz biorę 88, brałam przed ciążą 100, a w ciąży 150. Ale ja właściwie to już nie mam tarczycy. Zapalenie od 11 lat i zanika. Niewyczuwalna podczas badania. Na usg jedynie widać.
Danusia Psocia no i właśnie chyba mam uraz, że teraz dołuję przed każdym pobraniem i szczepieniem.

Danuska, nie martw się, mi też słabo idzie wprowadzanie nowości.

Magia, to ja w ciży brałam 25, takie miałam rewelacyjne wyniki, a teraz jakaś tragedia.

Ostatnia edycja:
reklama
witam skoro świt.. my na nogach od 5.40, ale czego sie spodziewać jak dziecko od 19 spało..

serwuje kawusie, bo jeszcze spię.. za oknem ciemno.. i pewnie zimno..

Magia, od kiedy wprowadzasz gluten?

Do góry