reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

reklama
asica papa
Mateuszkowa Stasia też w szpitalu podziobała, że 3 razy nie dała rady. A taka bezduszna już wcześniej była na tych noworodkach. Nie pozwoliła mi nawet stópki przytulić jak mały płakał pod lampami na oddziale noworodkowym.

magia - bo dla nich takie dzidziulki to cleb powszedni nie rusza ich juz jak placza, nie to co my matki do rany przyloz :happy2:

dobrej nocki zycze wszystkim
i spokojnej przede wszystkim :-)

asica do jutra;-)
magia, mateuszkowa jak razpobierała Wojtkowi krew pediatra to 4 razy go kłuła m.in. w główkę i nóżkę i od tamtej pory powiedziałam sobie ze ylko z paluszka jak on strasznie płakał

Beja Mateuszkowa no właśnie, bo to nie ich dzieci. A mi się serce zawsze kraje - niby drugie, a beczeć mi się chce i przy pobieraniu krwi i przy szczepieniu. I malucha i sześciolatka tak samo:-)
Mateuszkowa Dobrej nocki:-)

Magia tez tak mam z dwójką. Mój starszy to w ogóle panikarz i histeryk jeżeli chodzi o pobieranie krwi:tak:już wie ze na pięc lat idzie na szczepienie to już teraz się pyta dokładnie kiedy itd. masakra:szok::-D:-D

Magia, nam neonatolog kazał co 3 miesiące sprawdzać, nie pytałam dlaczego tak często. A jak u Ciebie z tarczycą po porodzie? Ja już nie wiem co mam robić, taka masakra...

Słonka od dzisiaj jest promocja na pieuchy Happy w Auchanie. Big Pack po 34,99.

Ostatnia edycja:
Witam..

Malutka spi, poczytalam co u was i chciałam zapytać, jakie macie krzesełka do karmienia dzieci?? bo chcę kupić i nie wiem jakie..najlepiej takie które sie składa do malutkich rozmiarów..

reklama
kurcze, ale naprodukowałyście..

Magia, u nas na szczęście nie jest tak źle, jak u Stasia, mały nie drapie tak bardzo..są zaczerwienione, w sumie gdyby nie to, że stale tak wyglądają, pomyślałabym że może zmarzł na dworze..no ale jeszcze podbrudek czerwony i faktycznie nieco szorstkie..
oby Stasiowi szybko przeszło.. ja ci powiem, że zauważyłam że im bardziej trzymałam dietę tym bardziej mały chodził obsypany, więc teraz jem niemal wszystko, oczywiście nie nabiał i to w żadnej postaci, ale inne rzeczy tak i nie widzę pogorszenia..

no dziewczyny, ale tyle razy co mój Tymus był kloty, to żaden z Waszych maluchów nie był.. przecież my 2 razy w szpitalu byliśmy.. brr..aż nie chce wspominać..

dodi.. oj to cieżkie masz wymaganie.. ja mam krzesełko apollo sun (jak chico tylko tańsza wersja)

Do góry