reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

reklama
asica papa
Mateuszkowa Stasia też w szpitalu podziobała, że 3 razy nie dała rady. A taka bezduszna już wcześniej była na tych noworodkach. Nie pozwoliła mi nawet stópki przytulić jak mały płakał pod lampami na oddziale noworodkowym.

magia - bo dla nich takie dzidziulki to cleb powszedni nie rusza ich juz jak placza, nie to co my matki do rany przyloz :happy2:

dobrej nocki zycze wszystkim
i spokojnej przede wszystkim :-)

asica do jutra;-)
magia, mateuszkowa jak razpobierała Wojtkowi krew pediatra to 4 razy go kłuła m.in. w główkę i nóżkę i od tamtej pory powiedziałam sobie ze ylko z paluszka jak on strasznie płakał

Beja Mateuszkowa no właśnie, bo to nie ich dzieci. A mi się serce zawsze kraje - niby drugie, a beczeć mi się chce i przy pobieraniu krwi i przy szczepieniu. I malucha i sześciolatka tak samo:-)
Mateuszkowa Dobrej nocki:-)

Magia tez tak mam z dwójką. Mój starszy to w ogóle panikarz i histeryk jeżeli chodzi o pobieranie krwi:tak:już wie ze na pięc lat idzie na szczepienie to już teraz się pyta dokładnie kiedy itd. masakra:szok::-D:-D

Magia, nam neonatolog kazał co 3 miesiące sprawdzać, nie pytałam dlaczego tak często. A jak u Ciebie z tarczycą po porodzie? Ja już nie wiem co mam robić, taka masakra...

Słonka od dzisiaj jest promocja na pieuchy Happy w Auchanie. Big Pack po 34,99.

Ostatnia edycja:
Witam..

Malutka spi, poczytalam co u was i chciałam zapytać, jakie macie krzesełka do karmienia dzieci?? bo chcę kupić i nie wiem jakie..najlepiej takie które sie składa do malutkich rozmiarów..

reklama
kurcze, ale naprodukowałyście..

Magia, u nas na szczęście nie jest tak źle, jak u Stasia, mały nie drapie tak bardzo..są zaczerwienione, w sumie gdyby nie to, że stale tak wyglądają, pomyślałabym że może zmarzł na dworze..no ale jeszcze podbrudek czerwony i faktycznie nieco szorstkie..
oby Stasiowi szybko przeszło.. ja ci powiem, że zauważyłam że im bardziej trzymałam dietę tym bardziej mały chodził obsypany, więc teraz jem niemal wszystko, oczywiście nie nabiał i to w żadnej postaci, ale inne rzeczy tak i nie widzę pogorszenia..

no dziewczyny, ale tyle razy co mój Tymus był kloty, to żaden z Waszych maluchów nie był.. przecież my 2 razy w szpitalu byliśmy.. brr..aż nie chce wspominać..

dodi.. oj to cieżkie masz wymaganie.. ja mam krzesełko apollo sun (jak chico tylko tańsza wersja)

Do góry