reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

asica - on zazwyczaj spi :-D a miski sa daleko ale jakos sie tak obrocil ze dal rade:-D

ilez to dziecko moje ma ubran myslalam ze juz polowa za mna dopiki nie przekopalam wszystkiego ;/ ale prasowanie malych koszul to ja ubostwiam ;-)

reklama
Cześć Dziewczyny!
Oj ja też kawusię poproszę, choć narzekać nie mogę - spaliśmy do 8.20....

No i mamy dziś zonk, bo ja sama, musze zrobić zakupy, a za oknem śnieg z deszczem.... ja nie wiem, jak Mateusz za tą folią wytrzyma - póki śpi to pewnie ok, ale jak się obudzi.... aech...

balkan - witaj :) mam nadzieje ze maly przespi ci wyprawe po zakupy
corin - witaj :)

jak to jest ze ja mam tak blisko gor a sniegu nie ma?? ;-) cos sie pokielbasilo ihihih

dzień dobry

na kawusię się załapałam?
Corin u nas to samo - wietrzysko takie, że samej do kosza na śmieci nie chce mi się wyjść ;-)

apropos prasowania to: jedno prasowanie na mnie czeka, drugie też zaraz będzie bo już się suszy, a jak tylko wyschnie to wstawiam trzecie :baffled: jak na linii produkcyjnej :-D

u nas też śnieg nie pada ale jak wyjrzę za okno to w górach bielusieńko :tak:

Mateuszkowa, ja w górach i śniegu też nie ma :-) Chociaż nie powiem, bardzo mi pasuje opcja jaką zapowiadali, że śnieg ma być od lutego :-) Góry leko przypruszone tylko.

Asica, to objaw "przetrzymania" Ewa tak ma jak nie położę jej z pierwszymi objawami spania, tylko przetrzymam ją dłużej. Wtedy zaczyna się masakra, bo śpiąca jest na maxa a zasnąć nie potrafi

corin - ja slyszalam ze przed swietami ma spasc, ale czy bedzie ??:confused:
asica - ja juz wiem co ile maly spi - co ok 3 godziny z tym ze rano zasnie po 2,5 a wieczorem nawet po 3,5 wlasnie mi usnal..widzialam ze mu sie zbiera, wkladam go do wozka on tam jeszcze chwile gada do miska a za chwile smok do buzi pielucha i spi, ale czasami jest przeokropna maruda jak ja przegapie ten moment na spanie..

reklama
Do góry