reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

My mieliśmy dzisiaj szczepienia, przy infanrixie Dawidek nie płakał, ale już przy prevenarze był krzyk straszny, wrrr... serce mi pękało. Ciekawe jaką będziemy mieli noc.

Magia,
u mojego brata w szkole też takie numery odchodzą, ja pamiętam, że się nauczycieli bałam, a teraz... (gadam jak stara baba;))

Miczko,
też bym mu jaja przy samej dupie urwała!

Ania, mnie już chyba nic nie zdziwi...

reklama
beja - moze kiedys i u mnie to zadziala ;-)
ania - powiem wam ze ja sie strasznie zawiodlam nivea:( kupilam malemu kremu na mroz i pielegnacyjny do buzki bo ma sucha po kapaniu i tak: ten pielegnacyjny to tak go uczulil ze masakra mial wszedzie takie jakby potowki na buzce.. ;/ odstawilismy i troche przeszlo, ale caly czas uzywalam ten na wiatr i mroz - smarowalam mu juz jak zaczelo sie robic zimniej .. i co sie okazalo to samo, malemu nie podpasowal.. wiec ja sie tym kremem wysmarowalam ;-) jak mnie obsypalo! to nie wiem! tam jest wyciag z nagietka wiec moze to nam nie podpasowalo.. teraz maly smarowany jest hippem i widze duuuuuza roznice na +

corin- super torty !! a co to za korzeń??
beja warzywa mrożone są lepsze niż świeże poza sezonem jeżeli masz pewność że wcześniej nie były rozmrażane, moim zdaniem za późno już na matę, lepiej może stojak gimnastyczny?? ja mam taki:STOJAK LEŻAK z panelem muzycznym Warszawa (1951495119) - Aukcje internetowe Allegro
ja buźkę małej smaruje przed wyjściem na podwórko nivea krem na każdą pogodę, a po kąpieli hipp krem do twarzy i ciała i buzia taka fajna gładziutka się zrobiła, bo też była tak jakby szorstka

Psotka mnie juz tez nic nie zdziwi , tutaj gdzie sie teraz przeprowadziłam bardzo ludzie pija , najgorzej juz jest jak matka pije , przyszła do nas kiedys sasiada córka , i podpytałam sie jej jak w szkole i wogóle to wyobraz sobie ze ona do szkoły nie chce chodzic bo dzieci sie z niej smieja ze jest biedna , a dlaczego jest biedna bo matka z ojcem wola na alkohol wydac , a najgorzej mnie zaskoczyło jak powiedziała ze czasem lubi jak rodzice pija bo wtedy i jej wiecej czegos kupia do jedzenia , to mnie zaszokowało jakimi kategoriami to dziecko mysli dla mnie był wielki szok

reklama
Do góry