reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

Corin asica ale z was zdolniachy ,artystki normalnie z ciast robicie dziela sztuki ,bomba :tak:robie sobie przerwe a potem dalej do ogarniecia mieszkania albo obiadu szykowania zobacze ,ide asica do ciebie po te kawe;-)balkan u mnie tez niemam talentow w tym temacie ;-)

reklama
Witam!!

Corin, ty to zdolniacha jesteś! ja to ledwo coś z paczki upiekę, a co dopiero bawić sie w torty haha

Mateuszkowa. pochwal się tutaj tortem z chrzcin:) ja potem tez pokaże mój, bo sobie wyszukalam wzór w necie, ale go zmodyfikowałam:) ciekawe co z tego wyjdzie:)

mailuj, wow, tort prawie jak na wesele:-D

Świetna ta stronka forum z tortami! może keidyś się skuszę i coś zrobię:)

hej!!
i ja się melduje!! Wczoraj całodniowa awaria neta wiec mimo szczerych checi nie dam rady drukarek doczytac!! moze byscie pisały mniej co?:-D:-D:-D zapamietałam tylko:

konwalianko o matko wspólczuje Tymkowych przezyc, mam nadzieje ze dzis juz lepiej?
sis, psotka, wisienko:*:*
balkan nareszcie jestes!!!!!
corin wow ! ze tez blizej nie mieszkasz, miałabys zamowienia tortowe przynajmniej kilka razy w roku, ciacha booskie!!!!
asica konn super!!

dziewczyny co myslicie o tych skoczakch
FISHER PRICE Skoczek Rainforest + Kubuś Puchatek (1957149013) - Aukcje internetowe Allegro
FISHER PRICE SKOCZEK ZIELONA ŻABKA R2158 (1956862335) - Aukcje internetowe Allegro
FISHER PRICE SKOCZEK ZOO V0206 (1956860062) - Aukcje internetowe Allegro

chciałabym Rozi w styczniu jak skończy 6 miesięcy jakis kupic, tylko nie wiem czy one sa ze tak napisze "zdrowe" dla jej nóżek i bioderek, podpytam jeszcze nasza rehabilitantkę, ale Wasze zdanie również chciałabym poznac:)

Młoda spi, tatus spi, jak wstana zostawiam ich samych i gnam na zakupy, musze psozukac młodej jakies pieknej sukienki - sniezynki, co by mogła wystapic w niej przy wigilijnym stole:-D

milego dnia!!

Ostatnia edycja:
corin wczoraj czytałam, ale myślałam, że może jakieś nowe wieści...

dziewczęta wyżej pisałam, że ten koń to nie moje dzieło nietety :no: ja mam dwie lewe ręce do takich cudeniek

maqnio - u mnie problem takich skoczków, czy chodzika sam się rozwiązuje, ale nie wiem czy zdecydowałabym się 6- miesiecznego brzdąca w taki skoczek włożyć, raczej nie ale to tylko moje zdanie

Ostatnia edycja:
corin co za cuda potrafią Twoje rączki:tak:
maqnio ja oglądałam takie rpogram w którym rehabilitant się wypowiadał ze na kręgosłup takie skoczki mają zły wpływ ze względu na zbyt duże obciążenia.

asica, jak patrze na tego konia, to jest do zrobienia. Mysle ze trzebaby na niego 6-9 krazkow biszkoptu w zaleznosci od ilosci warst ;-) Szkoda ze nie dalas tego zdjecia wczesniej, mloda mialaby calego konia a tak bedzie musiala zadowolic sie łbem. Jak to mójm mąż twierdzi, jak w mafii hahahaha

Niestety, nic wiecej poki co nie wiem odnosnie szwagra. Tez nie chcce tak codziennie wydzwaniac. Przyjda do nas w sobote to pewnie sie dowiem co i jak

Co do skoczków... Kupiłam Ewie takie majty na sprezynach hahaha, ale musi poczekac jeszcze ze 3-4 mies

Ostatnia edycja:
rany, ja bym nawet nie wiedziała od czego zacząć heh taaaki koń, ale pewnie ten Twój łeb będzie nieziemski :tak: To ja corin nie będę pytać tylko jak będziesz coś wiedzieć to pisz, &&&&&&&& cały czas.

asica, beja dzieki no wąłsnie dlatego sie zastanawiam czy kupic a jesli kupic to czy wlasnie teraz czy jak Rozia bedzie starsza, sama jestesm ciekawa co nasza rehab. na to powie, bo z jednej strony to fajna zabawka a z drugiej nie wiem czy tak do konca jest zdrowa i czy nie zrobilabym nią wiekszej szkody niż pożytku.
corin &&&&&&&& za szwagra!!
balkan kurcze juz sie zakreciłam..Mati dzis czy wczoraj skonczył 5 miesiecy??!? tak czy siak 100 lat dla solenizanta!!! edit: własnie kiknełam na foty, czyli dzis:-) ja nie wiem co mi sie pofasoliło, ale byłam przekonana, ze 7 grudnia smerf sie urodził, no nie wazne jeszcze raz 100 lat!!!

własnie oglądam watek z naszymi brzucholami..kurcze ale mi sie na wspomnienia wzięło..

edit: Rózia spi od 2 h!!!! podmienili mi dziecięcie jak nic:-D

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry