Corin asica ale z was zdolniachy ,artystki normalnie z ciast robicie dziela sztuki ,bomba robie sobie przerwe a potem dalej do ogarniecia mieszkania albo obiadu szykowania zobacze ,ide asica do ciebie po te kawe;-)balkan u mnie tez niemam talentow w tym temacie ;-)
reklama
dodi_misia
Fanka BB :)
Witam!!
Corin, ty to zdolniacha jesteś! ja to ledwo coś z paczki upiekę, a co dopiero bawić sie w torty haha
Mateuszkowa. pochwal się tutaj tortem z chrzcin ja potem tez pokaże mój, bo sobie wyszukalam wzór w necie, ale go zmodyfikowałam ciekawe co z tego wyjdzie
mailuj, wow, tort prawie jak na wesele
Świetna ta stronka forum z tortami! może keidyś się skuszę i coś zrobię
Corin, ty to zdolniacha jesteś! ja to ledwo coś z paczki upiekę, a co dopiero bawić sie w torty haha
Mateuszkowa. pochwal się tutaj tortem z chrzcin ja potem tez pokaże mój, bo sobie wyszukalam wzór w necie, ale go zmodyfikowałam ciekawe co z tego wyjdzie
mailuj, wow, tort prawie jak na wesele
Świetna ta stronka forum z tortami! może keidyś się skuszę i coś zrobię
maqnio
Mamusia Różyczki
hej!!
i ja się melduje!! Wczoraj całodniowa awaria neta wiec mimo szczerych checi nie dam rady drukarek doczytac!! moze byscie pisały mniej co? zapamietałam tylko:
konwalianko o matko wspólczuje Tymkowych przezyc, mam nadzieje ze dzis juz lepiej?
sis, psotka, wisienko:*:*
balkan nareszcie jestes!!!!!
corin wow ! ze tez blizej nie mieszkasz, miałabys zamowienia tortowe przynajmniej kilka razy w roku, ciacha booskie!!!!
asica konn super!!
dziewczyny co myslicie o tych skoczakch
FISHER PRICE Skoczek Rainforest + Kubuś Puchatek (1957149013) - Aukcje internetowe Allegro
FISHER PRICE SKOCZEK ZIELONA ŻABKA R2158 (1956862335) - Aukcje internetowe Allegro
FISHER PRICE SKOCZEK ZOO V0206 (1956860062) - Aukcje internetowe Allegro
chciałabym Rozi w styczniu jak skończy 6 miesięcy jakis kupic, tylko nie wiem czy one sa ze tak napisze "zdrowe" dla jej nóżek i bioderek, podpytam jeszcze nasza rehabilitantkę, ale Wasze zdanie również chciałabym poznac
Młoda spi, tatus spi, jak wstana zostawiam ich samych i gnam na zakupy, musze psozukac młodej jakies pieknej sukienki - sniezynki, co by mogła wystapic w niej przy wigilijnym stole
milego dnia!!
i ja się melduje!! Wczoraj całodniowa awaria neta wiec mimo szczerych checi nie dam rady drukarek doczytac!! moze byscie pisały mniej co? zapamietałam tylko:
konwalianko o matko wspólczuje Tymkowych przezyc, mam nadzieje ze dzis juz lepiej?
sis, psotka, wisienko:*:*
balkan nareszcie jestes!!!!!
corin wow ! ze tez blizej nie mieszkasz, miałabys zamowienia tortowe przynajmniej kilka razy w roku, ciacha booskie!!!!
asica konn super!!
dziewczyny co myslicie o tych skoczakch
FISHER PRICE Skoczek Rainforest + Kubuś Puchatek (1957149013) - Aukcje internetowe Allegro
FISHER PRICE SKOCZEK ZIELONA ŻABKA R2158 (1956862335) - Aukcje internetowe Allegro
FISHER PRICE SKOCZEK ZOO V0206 (1956860062) - Aukcje internetowe Allegro
chciałabym Rozi w styczniu jak skończy 6 miesięcy jakis kupic, tylko nie wiem czy one sa ze tak napisze "zdrowe" dla jej nóżek i bioderek, podpytam jeszcze nasza rehabilitantkę, ale Wasze zdanie również chciałabym poznac
Młoda spi, tatus spi, jak wstana zostawiam ich samych i gnam na zakupy, musze psozukac młodej jakies pieknej sukienki - sniezynki, co by mogła wystapic w niej przy wigilijnym stole
milego dnia!!
Ostatnia edycja:
Corin
Mama Trójki :)
asica, pisałam wczoraj. Wycieli mu całą trzustkę. Leży na OIOMie z otwartą raną i tak teraz cały tydzień. Lekarze twierdzą ze ten tydzień jest najważniejszy.
O, młoda wstała.
O, młoda wstała.
asica.g
szczęśliwa mamcia :)
corin wczoraj czytałam, ale myślałam, że może jakieś nowe wieści...
dziewczęta wyżej pisałam, że ten koń to nie moje dzieło nietety ja mam dwie lewe ręce do takich cudeniek
maqnio - u mnie problem takich skoczków, czy chodzika sam się rozwiązuje, ale nie wiem czy zdecydowałabym się 6- miesiecznego brzdąca w taki skoczek włożyć, raczej nie ale to tylko moje zdanie
dziewczęta wyżej pisałam, że ten koń to nie moje dzieło nietety ja mam dwie lewe ręce do takich cudeniek
maqnio - u mnie problem takich skoczków, czy chodzika sam się rozwiązuje, ale nie wiem czy zdecydowałabym się 6- miesiecznego brzdąca w taki skoczek włożyć, raczej nie ale to tylko moje zdanie
Ostatnia edycja:
Corin
Mama Trójki :)
asica, jak patrze na tego konia, to jest do zrobienia. Mysle ze trzebaby na niego 6-9 krazkow biszkoptu w zaleznosci od ilosci warst ;-) Szkoda ze nie dalas tego zdjecia wczesniej, mloda mialaby calego konia a tak bedzie musiala zadowolic sie łbem. Jak to mójm mąż twierdzi, jak w mafii hahahaha
Niestety, nic wiecej poki co nie wiem odnosnie szwagra. Tez nie chcce tak codziennie wydzwaniac. Przyjda do nas w sobote to pewnie sie dowiem co i jak
Co do skoczków... Kupiłam Ewie takie majty na sprezynach hahaha, ale musi poczekac jeszcze ze 3-4 mies
Niestety, nic wiecej poki co nie wiem odnosnie szwagra. Tez nie chcce tak codziennie wydzwaniac. Przyjda do nas w sobote to pewnie sie dowiem co i jak
Co do skoczków... Kupiłam Ewie takie majty na sprezynach hahaha, ale musi poczekac jeszcze ze 3-4 mies
Ostatnia edycja:
asica.g
rany, ja bym nawet nie wiedziała od czego zacząć heh taaaki koń, ale pewnie ten Twój łeb będzie nieziemski To ja corin nie będę pytać tylko jak będziesz coś wiedzieć to pisz, &&&&&&&& cały czas.
maqnio
Mamusia Różyczki
asica, beja dzieki no wąłsnie dlatego sie zastanawiam czy kupic a jesli kupic to czy wlasnie teraz czy jak Rozia bedzie starsza, sama jestesm ciekawa co nasza rehab. na to powie, bo z jednej strony to fajna zabawka a z drugiej nie wiem czy tak do konca jest zdrowa i czy nie zrobilabym nią wiekszej szkody niż pożytku.
corin &&&&&&&& za szwagra!!
balkan kurcze juz sie zakreciłam..Mati dzis czy wczoraj skonczył 5 miesiecy??!? tak czy siak 100 lat dla solenizanta!!! edit: własnie kiknełam na foty, czyli dzis:-) ja nie wiem co mi sie pofasoliło, ale byłam przekonana, ze 7 grudnia smerf sie urodził, no nie wazne jeszcze raz 100 lat!!!
własnie oglądam watek z naszymi brzucholami..kurcze ale mi sie na wspomnienia wzięło..
edit: Rózia spi od 2 h!!!! podmienili mi dziecięcie jak nic
corin &&&&&&&& za szwagra!!
balkan kurcze juz sie zakreciłam..Mati dzis czy wczoraj skonczył 5 miesiecy??!? tak czy siak 100 lat dla solenizanta!!! edit: własnie kiknełam na foty, czyli dzis:-) ja nie wiem co mi sie pofasoliło, ale byłam przekonana, ze 7 grudnia smerf sie urodził, no nie wazne jeszcze raz 100 lat!!!
własnie oglądam watek z naszymi brzucholami..kurcze ale mi sie na wspomnienia wzięło..
edit: Rózia spi od 2 h!!!! podmienili mi dziecięcie jak nic
Ostatnia edycja:
reklama
asica.g
maqnio to daj znać co na to rehabilitantka, bo sama jestem ciekawa, brawo dla Rózi, żeby mój tak pospał... 45-60 min to max! A najczęściej 10-30 min.