reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

konwalianko ja mam mucosolvan do inhalacji, taki płyn, mam raz dziennie inhalować po 1 ml tego płynu i 1 ml soli fizjologicznej wymieszać i Amelka ma powdychać przez 5 min:) i super zadziałało ! To ma zwiększać ilość śluzu i rozrzedzać go, bo ja jej noska nie mogłam wyczyścić. Dostałam również priobiotyk bo dużo jelitówek jest u nas no i wit c i te kropelki pod nosek, które używałam ;)
)
a jak dokładnie to sie nazywa? bo jest też syrop..ale może i mój mąż kupi do inhalacji..
jaki probiotyk? my mamy sanprobi

reklama
U nas też coś popaduje momentami ale niewiele. Generalnie jest szaro i buro ale przynajmniej nie wieje jak wczoraj. Ja muszę wykorzystać teraz czas kiedy mężasty siedzi kontuzjowany w domu - on zabawia młodego a ja mogę w spokoju zabrać się do roboty.

Ech Dziewczyny - jak ja Was Kocham!!!! Dziękujemy za życzenia!!!!

A Mateusz dziś z okazji swojej miesięcznicy zafundował rodzicom przespaną nockę - ostatnie ponad 2 tyg budził się co 2 max 3 godz, a dziś po zaśnięciu o 20 obudził się o 1, potem 3.30 i 6.30, a spaliśmy do 9!!!!

Corin, troszkę Ci zazdroszczę tych wypieków, bo ja ostatnio odkryłam w sobie żyłkę cukiernika.... gdybyś mieszkała po sąsiedzku to bym Ci napiekła!!!! Bo ja kocham piec, ale się odchudzam, więc potem staram się tego nie jesć, ale jak leży to szkoda, żeby się marnowało.... :)

Dziś nasz czeka jazda na Kabaty - 45 min metrem.... ale jak taka nocka, to może i podróż będzie spokojna.... ale może lepiej nie zapeszać.... :)

ooo muszę się pochwalić.. dostalam zaproszenie z pracy na galę świąteczna.. będzie koncert Steczkowskiej, nie lubię zbytnio ale co tam.. i będzie Bałtroczyk.. hehe mąż już się martwi, że nie wie czy da sobie radę sam z małym.. :-D

Beja - u ciebie tak jak i u mnie zero sniegu ale za to pada, wieje brrrrrrr...
joannach - podziekowania za stronke - poprzegladam i co latwiejsze to zrobie ;-)
konwalianka - zazdroszcze.. :tak:

ech.... a u nas na spotkaniu wigilijnym można się będzie z Prezesem opłatkiem podzielić.... :)

a kiedyś u nas występował Rynkowski - to było moment, kiedy co mniej więcej 3 m-ce zmieniał się Zarząd, był nieustający spór związków zawodowych z kolejnymi Zarządami, więc możecie sobie wyobrazić, co się działo, jak Rysio zaśpiewał "wypijmy za błedy na górze".....:)

balkan - dobre hehehe ;-) ja sobie daruje spotkanie swiateczne, jakos nie mam ochoty widziec sie z tym co mi napsul tyle krwi.. ;/

reklama
Hej !wpadam chwile ,robie porzadki w szafach ,malej juz pol rzeczy przebralam i poskladalam ,moja szfke tez uprzatnelam ,jeszcze druga polowa Nadi ciuszkow czeka do przejrzenia ,szok ona ma wiecej ciuchow odemnie:-Ddobra lece dalej poki zasnela ,zajrze potem z popoludniowa kawcia :)

Do góry