reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

Aneta ja worze w takim 0-18 tyłem do kierunku jazdy.
Dziewczyny a co myślicie o warzywach z mrozonek na zupki dla dzieci?? slyszałam ze są zdrowsze niz swieze, tym bardziej w okresie zimowym, więc jak ktosnie ma dostępu do eko to moze to byloby ok. Co myślicie?

reklama
Dodi bo to jest weselny stwierdziłam, że w 1 dzień świat nie będę robiła przyjęcia dla 30 osób (tyle wychodzi rodziny) Tym bardziej, ze robię wigilię w domu dla 20. Będzie tylko tort moj.jpg i owoce. W sumie wydam 600zł, ale gdybym robiła przyjęcie , obiad, czy cokolwiek innego wydałabym co najmniej 2 x tyle.

beja - bede pamietac ;-)
mailuj - tort pieeeeeeeeeeekny i jaki elegancki !! :D

moja dzicinka zjadla moja zupke - ale mnie radosc ogarnela, myslalam ze bedzie plul a on zjad duza porcje :D:D miod na serce :):):)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Mateuszkowa, piekny tort!! kurcze chrzciny na 40 osób to już spora gromadka:) u mnie będzie 13 osób, tylko my, wszytskie babcie i prababcie i chrzestni:) żadnych ciotek klotek itp..

mailuj, masz rację:) tort wystarczy:) gdybym miała możliwosci zrobienia w domu chrzcin....to bym zrobiła hihi
na 13 osób w restauracji obiad z deserem zapłacę około 800 zł.. no plus jeszcze tort i winko swoje.

dodi ja tez chcialam dla najblizszej rodziny ale nie udalo sie.....ta sie obrazi tamta tez...ci kuzni sa bliscy no to kuzyni tez z drugiej strony zeby nie robic sztucznych podzialow w stylu z jej/jego rodziny wiecej ( u mnie w rodzinie to jest masakra z tym ze"wpada" zaprosic.. ) uleglismy i po klopocie..do tych 40 osob bylo jeszcze 5 dzieci..a i tak mielismy "szczescie" bo 6 osobo + 3 dzieci odpadlo bo nie mogli przyjechac........
w domu nie mialabym szans..... nawet z 10 osobami byloby juz tloczno.. wiec zostal nam lokal.. ale suma sumaru sobie chwale bo nie musialam gotowac i zmywac :-D:-D a wszystko bylo pyszne

dodi, mailuj ja robilam chrzciny w domu. Nawet nie duzo mnie to wyszło mimo ze było około25 osób. Teściowa załatwiłam pyszny tort, a ja z pomocą mamy obiadek, dwie sałatki, gorące danie. Niestety alkohol był....presja społeczna:dry:

aha i jescze chyba ze trzy ciasta. Ale i tak duzo zostało:dry:

Helol popoludniowo!!ech mam dzis jakiegos powera ,wysprzatalam szfki z ubraniami i posegregowalam ,sprzatnelam lazienke i kuchnie zostal nasz sypilnio pokoj ale mala tam spi (mamy male mieszkanko wynajmujemy do tego:dry:,)wiec ten pokoj sprzatne jak sie mala obudzi:tak:jutro jade z kolezanka na zakupy ,a w sobote z mezem na takie switeczne juz ,wiec wekend zajety i dzisiaj chodz zalazek tego posprzatalam jeszcze trylko podlogi pomyc i bende wery happy:tak:apropo chrzin u mnie bylo w domku ,troche na zimno dan troche na cieplo kawka herbatka ciasto mini tort ,no i troszke alkocholu tez bylo a z gosci byli tylko chrzestni z patrnerami my i babcie

Ostatnia edycja:
reklama
Witam was kochane
U nas po staremu , Klaudia grzeczna przesypia cała noc dzisiaj az do 7 rano
Corin pozdrowienia dla szwagra , niech trzyma sie chłopina dzielnie
Maqnio Nareszcie mała spi jak sie nalezy oby tak dalej
Dodi udanych chrzcinek i ciepłych
Teska ja mam takie checi do robpty jak mam okres , no góry mogła bym przenosic

Reszte mamusiek pozdrawiam i buziaki dla szkrabów

Do góry