reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

witam porannie kochane :)
serwuje kanapki z nutella na dobry poczatek dnia :)

za nami przespana noc, maly wstal po 7 caly szczesliwy.. :)

sto lat dla dzisiejszych solenizantow ;-)

dodi jesli chcesz wysle ci na e tort jaki my mielismy na chrzcie :)
corin - trzymam kciuki za pomyslne przygotowania ;-)

reklama
Konwalianko, Mały poszalał godzinkę i znowu śpi;)

Teśka, no niech oni się umawiają na wspólne, dłuższe spanie, a nie ;)

Corin,
Mateuszkowa, Wy o tych pysznościach, a mi ślinka cieknie...

Ania, hmm... to wpadnijcie, Dawidek i Karolinka się pobawią, a my pójdziemy spać;)

psota - zapodaje sliniaczek na cieknaca sline ;-) nic sie nie martw
slodkosci, pysznosci nie uciekna.. ;-)

powiem wam ze pomimo ze jest nas tylko trojka w domu to tyle sprzatania jakby tu co najmniej druzyna pilkarska pomieszkiwala..pranie to codziennie robie i nie jestem wstanie poki co "wyjsc na pusty kosz do prania " zawsze cos zostanie.. eh.......... ;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
dzieciaczej juz prawie spi wiec ide zaraz wstawic mu zupke i kawusie sobie zrobic i zaraz wracam:-D

Mateuszkowa z tym praniem mam tak samo. W jeden dzien piore a na drugi z kosza sie wysypuje albo sie nie domyka:szok:

konwalianko ja mam mucosolvan do inhalacji, taki płyn, mam raz dziennie inhalować po 1 ml tego płynu i 1 ml soli fizjologicznej wymieszać i Amelka ma powdychać przez 5 min:) i super zadziałało ! To ma zwiększać ilość śluzu i rozrzedzać go, bo ja jej noska nie mogłam wyczyścić. Dostałam również priobiotyk bo dużo jelitówek jest u nas no i wit c i te kropelki pod nosek, które używałam ;)

A mi się skończyłaaaaa kawa bezkofeinowa ;( i piję normalną z jednej łyżeczki ;( taka lurka że szok ;/
Mateuszkowa Ty kanapki z nutellą a ja z dżemem hehe
Corin twardy plan widzę masz hehe jeśli chcesz podeśle fajną stronkę- forum słodkościowe ;d
Teska zazdroszczę Ci tego wyspania, u mnie powtórka z wczoraj, pobódka o 1 i wiercenie do 4 ;/ a teraz królewna sobie odsypia a ja się męczę z kawą hehe
Psota a ten Wasz ślimak rzeczywiście fajny, ja też muszę coś wymyśleć żeby królewna na macie chciała dłużej poleżeć :confused:
A w ogóle to... śnieg u mnie leży :D niedużo co prawda ale to pierwszy.
Już się nie mogę doczekać Świąt, po pierwsze będą to pierwsze nasze święta na "swoim" hehe no i najważniejsze, to będą pierwsze Święta Amelki ;)

Ostatnia edycja:
Joannach ja tez chce snieg!!!!!!! Mam nadzieje ze spadnie do Świat no bo kto to widział Świeta bez sniegu:no::szok: a mucosolvan do inhalacji tez mam tylko nawet nie otwierałam bo z dawkowaniem na opakowaniu nie mogłam sobie poradzić a lekarka ( na szcescie nie moja pediatra) mi powiedziała żebym zerknela na opakowanie jak podawac.No i koło się zamyka:-D Może jestem jakaś nierozgarnięta???? No ale bede juz robiła tak jak Ty to robisz:tak:

melduję się :-)

nocka u nas jak zwykle, chociaż prędzej to ja ostatnio mam problem. Mimo że jestem padnięta wieczorem jak koń po westernie to wiercę się i kręcę po łóżku a zasnąć nie mogę. Zrobiłam się chyba jak to moje dziecię - im bardziej zmęczona tym trudniej zasnąć :-D

Joannach dawaj tą stronkę ze słodkościami :-p

zbieram siły i idę dalej walczyć z oknami...

Hej Miczka u mnie nici z okien bo wieje, pada i dobrze ze jeszcze żaby nie leca:wściekła/y: Na spacer raczej nie pójdziemy

oooooooo a Wojtek dosięgnął właśnie pszczółki z karuzeli nad łóżeczkiem;) zdolniacha:*

reklama
beja śnieg topnieje:eek:
a jeśli chodzi o mucosolvan to tam w ulotce jest trochę inaczej napisane, ale mi mówiła tak robić, po 1 ml tego i soli fizjologicznej wymieszać i tym inhalowac ;) mam nadzieje że pomoże wam tak jak pomogło nam :cool2:

milczka proszę bardzo http://babiniec-cafe.pl/viewforum.php?f=97 , popatrzcie na torty, normalnie cuda ;D
A jeśli ktoś chce to mam zeskanowaną książkę Debbie Brown- 50 kolorowych tortów. mogę mailem wysłać jeśli ktoś lubi się bawić w takie rzeczy :)

Ostatnia edycja:
Do góry