reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

witam porannie kochane :)
serwuje kanapki z nutella na dobry poczatek dnia :)

za nami przespana noc, maly wstal po 7 caly szczesliwy.. :)

sto lat dla dzisiejszych solenizantow ;-)

dodi jesli chcesz wysle ci na e tort jaki my mielismy na chrzcie :)
corin - trzymam kciuki za pomyslne przygotowania ;-)

reklama
Konwalianko, Mały poszalał godzinkę i znowu śpi;)

Teśka, no niech oni się umawiają na wspólne, dłuższe spanie, a nie ;)

Corin,
Mateuszkowa, Wy o tych pysznościach, a mi ślinka cieknie...

Ania, hmm... to wpadnijcie, Dawidek i Karolinka się pobawią, a my pójdziemy spać;)

psota - zapodaje sliniaczek na cieknaca sline ;-) nic sie nie martw
slodkosci, pysznosci nie uciekna.. ;-)

powiem wam ze pomimo ze jest nas tylko trojka w domu to tyle sprzatania jakby tu co najmniej druzyna pilkarska pomieszkiwala..pranie to codziennie robie i nie jestem wstanie poki co "wyjsc na pusty kosz do prania " zawsze cos zostanie.. eh.......... ;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
dzieciaczej juz prawie spi wiec ide zaraz wstawic mu zupke i kawusie sobie zrobic i zaraz wracam:-D

Mateuszkowa z tym praniem mam tak samo. W jeden dzien piore a na drugi z kosza sie wysypuje albo sie nie domyka:szok:

konwalianko ja mam mucosolvan do inhalacji, taki płyn, mam raz dziennie inhalować po 1 ml tego płynu i 1 ml soli fizjologicznej wymieszać i Amelka ma powdychać przez 5 min:) i super zadziałało ! To ma zwiększać ilość śluzu i rozrzedzać go, bo ja jej noska nie mogłam wyczyścić. Dostałam również priobiotyk bo dużo jelitówek jest u nas no i wit c i te kropelki pod nosek, które używałam ;)

A mi się skończyłaaaaa kawa bezkofeinowa ;( i piję normalną z jednej łyżeczki ;( taka lurka że szok ;/
Mateuszkowa Ty kanapki z nutellą a ja z dżemem hehe
Corin twardy plan widzę masz hehe jeśli chcesz podeśle fajną stronkę- forum słodkościowe ;d
Teska zazdroszczę Ci tego wyspania, u mnie powtórka z wczoraj, pobódka o 1 i wiercenie do 4 ;/ a teraz królewna sobie odsypia a ja się męczę z kawą hehe
Psota a ten Wasz ślimak rzeczywiście fajny, ja też muszę coś wymyśleć żeby królewna na macie chciała dłużej poleżeć :confused:
A w ogóle to... śnieg u mnie leży :D niedużo co prawda ale to pierwszy.
Już się nie mogę doczekać Świąt, po pierwsze będą to pierwsze nasze święta na "swoim" hehe no i najważniejsze, to będą pierwsze Święta Amelki ;)

Ostatnia edycja:
Joannach ja tez chce snieg!!!!!!! Mam nadzieje ze spadnie do Świat no bo kto to widział Świeta bez sniegu:no::szok: a mucosolvan do inhalacji tez mam tylko nawet nie otwierałam bo z dawkowaniem na opakowaniu nie mogłam sobie poradzić a lekarka ( na szcescie nie moja pediatra) mi powiedziała żebym zerknela na opakowanie jak podawac.No i koło się zamyka:-D Może jestem jakaś nierozgarnięta???? No ale bede juz robiła tak jak Ty to robisz:tak:

melduję się :-)

nocka u nas jak zwykle, chociaż prędzej to ja ostatnio mam problem. Mimo że jestem padnięta wieczorem jak koń po westernie to wiercę się i kręcę po łóżku a zasnąć nie mogę. Zrobiłam się chyba jak to moje dziecię - im bardziej zmęczona tym trudniej zasnąć :-D

Joannach dawaj tą stronkę ze słodkościami :-p

zbieram siły i idę dalej walczyć z oknami...

Hej Miczka u mnie nici z okien bo wieje, pada i dobrze ze jeszcze żaby nie leca:wściekła/y: Na spacer raczej nie pójdziemy

oooooooo a Wojtek dosięgnął właśnie pszczółki z karuzeli nad łóżeczkiem;) zdolniacha:*

reklama
beja śnieg topnieje:eek:
a jeśli chodzi o mucosolvan to tam w ulotce jest trochę inaczej napisane, ale mi mówiła tak robić, po 1 ml tego i soli fizjologicznej wymieszać i tym inhalowac ;) mam nadzieje że pomoże wam tak jak pomogło nam :cool2:

milczka proszę bardzo http://babiniec-cafe.pl/viewforum.php?f=97 , popatrzcie na torty, normalnie cuda ;D
A jeśli ktoś chce to mam zeskanowaną książkę Debbie Brown- 50 kolorowych tortów. mogę mailem wysłać jeśli ktoś lubi się bawić w takie rzeczy :)

Ostatnia edycja:
Do góry