reklama
asica.g
szczęśliwa mamcia :)
konwalianka
Mały bąbelek
witam i ja!
asica, dawaj kawusie, bo oczka jak iskierki malutkie..
joannach ale ten mucosolvan masz dodawać do inhalatora?ja tez mam zapodawać małemu, ale normalnie.. na kaszel to jest i to podać max do godz. 17 bo odrywa flegmę..
Sto lat dla Mateuszka!
MIłego dnia
asica, dawaj kawusie, bo oczka jak iskierki malutkie..
joannach ale ten mucosolvan masz dodawać do inhalatora?ja tez mam zapodawać małemu, ale normalnie.. na kaszel to jest i to podać max do godz. 17 bo odrywa flegmę..
Sto lat dla Mateuszka!
MIłego dnia
asica.g
szczęśliwa mamcia :)
bardzo proszę konwalianko Zobacz załącznik 414578jak Tymuś, dobrze z brzuszkiem?
konwalianka
Mały bąbelek
asica, dziękuję, dziś już lepiej a jak tam Twój maluszek?
psocia, to Dawidek zaszalał..
psocia, to Dawidek zaszalał..
Ostatnia edycja:
Corin
Mama Trójki :)
I ja tez juz na posterunku, witajcie :-)
Od progu wolam o kawke a o ciasta dzis ja zadbam, zaraz biore sie za pieczenie. W planach tort, 2 ciasta i ciasteczka. Jutro wpada 10 dzieciakow + 4 mamy, a pojutrze 12 osob. Szarancza, ktora trzeba bedzie nakarmic ;-)
Od progu wolam o kawke a o ciasta dzis ja zadbam, zaraz biore sie za pieczenie. W planach tort, 2 ciasta i ciasteczka. Jutro wpada 10 dzieciakow + 4 mamy, a pojutrze 12 osob. Szarancza, ktora trzeba bedzie nakarmic ;-)
A juz mialam pisac do asicy ze jak to, ja raz melduje sie tak wczesnie a tu ciasta brak! Dobrze Corin ze cos nam zaserwujesz
zdrowka dla solenizantow!
A na dworze szaro buro i ponuro, nic tylko spac, dlaczego na moje dziecko pogoda nie dziala jak na mnie?
zdrowka dla solenizantow!
A na dworze szaro buro i ponuro, nic tylko spac, dlaczego na moje dziecko pogoda nie dziala jak na mnie?
Ostatnia edycja:
reklama
Dzien dobry !heh alez jestem rzezka i wyspana ,chociaz Nadia wczoraj zasypiala z trudem rece i placz to jednak dala sie wyspac pobudka 2 razy w nocy o 2 i 4;50 ale zaqraz od razu zasypiala takim sposobem pospalysmy do 8 ,zadkosc bo zawsze przed 7 koniec spanka;-)corinpowodzenia w gotowaniu i pieczeniu tych pysznosci ,asica ja na twoja kawke siew niezalapalam dzis bo wolalam pospac wiec sama sobie zrobilamGratki i caluski dla solenizantow!!!Psotka twoj Dawidus krocej pospal a moja Nadia dluzej chyba sie umowili;-)pozdrawiam wszystkie mamusie i maluszkiAsica to masz przekichane przyzwyczailas nas do porannej kawki i ciacha i teraz biedmna bendziezsz co rano nas tak rozpieszczac he he