reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

Balkan, 100 LAT dla Mateuszka!!! 6.jpg

Dobranoc!

reklama
witam z rana i już parzę kawkę żeby nie było ;-) jest też smutna wiadomość - dziś placka nie ma:dry:

KLAUDUSIU, BARTUSIU, MATEUSZKU 100 latek i duuużo zdrówka! talerzyki-23-cm-urodziny-kubus-puchatek-8-szt_4d3981be9b36a_p_main[1].jpg

Ostatnia edycja:
witam i ja!
asica, dawaj kawusie, bo oczka jak iskierki malutkie..

joannach
ale ten mucosolvan masz dodawać do inhalatora?ja tez mam zapodawać małemu, ale normalnie.. na kaszel to jest i to podać max do godz. 17 bo odrywa flegmę..

Sto lat dla Mateuszka!

MIłego dnia

Ja tez sie melduje:-Djakby cos jestem na bierzaco bo juz was doczytalam z wczoraj ale napisze cos pozniej:-D
Pozdrawiam i caluje dzidziolki:-* :-*

I ja tez juz na posterunku, witajcie :-)

Od progu wolam o kawke a o ciasta dzis ja zadbam, zaraz biore sie za pieczenie. W planach tort, 2 ciasta i ciasteczka. Jutro wpada 10 dzieciakow + 4 mamy, a pojutrze 12 osob. Szarancza, ktora trzeba bedzie nakarmic ;-) :-D

A juz mialam pisac do asicy ze jak to, ja raz melduje sie tak wczesnie a tu ciasta brak! Dobrze Corin ze cos nam zaserwujesz;)

zdrowka dla solenizantow!

A na dworze szaro buro i ponuro, nic tylko spac, dlaczego na moje dziecko pogoda nie dziala jak na mnie?

Ostatnia edycja:
reklama
Dzien dobry !heh alez jestem rzezka i wyspana ,chociaz Nadia wczoraj zasypiala z trudem rece i placz to jednak dala sie wyspac pobudka 2 razy w nocy o 2 i 4;50 ale zaqraz od razu zasypiala takim sposobem pospalysmy do 8 ,zadkosc bo zawsze przed 7 koniec spanka;-)corinpowodzenia w gotowaniu i pieczeniu tych pysznosci ,asica ja na twoja kawke siew niezalapalam dzis bo wolalam pospac wiec sama sobie zrobilam:-DGratki i caluski dla solenizantow!!!Psotka twoj Dawidus krocej pospal a moja Nadia dluzej chyba sie umowili;-)pozdrawiam wszystkie mamusie i maluszki:happy2:Asica to masz przekichane przyzwyczailas nas do porannej kawki i ciacha i teraz biedmna bendziezsz co rano nas tak rozpieszczac he he

Do góry