reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

tak jest kasiuka ma racje olac tesciowe ,ja juz tak zrobilam i maam swiety spokoj niedzwoni nieprzychodzi .gonia heej gdziesz ty sie podziewala ?Maciusz jaki duzy 6 miechow kiedy to zlecialo,kasiulka corin ,gonia,marzena magia heeej:-)

reklama
Corin ja ciągle myślę nad gorącym;p ten strogonoff to jednak ryzyko;/ jak potrzebujesz przepisu na sałatki to pisz, mam pomysł na danie na gorąco, bo z zup to możesz ugotować żurek z kiełbasą albo barszczyk czerwony czysty a do tego paszteciki z mięsem czy z pieczarkami.
Barszczyk i żurek możesz ugotować jutro, paszteciki do barszczu też możesz zrobić jutro i w sobotę tylko podgrzać, jeśli chcesz to napiszę Ci propozycję jak farsze zrobić a ciasto w biedronce jest bardzo dobre mrożone na paszteciki. Pisz co Ci trzeba postaram się pomóc.
Moja mała nie chce jeść;/ chyba ją gardło boli;/ śpi tylko ciągle i popłakuje przez sen ;/ a ten katar troszkę zelżał, idę zadzwonię do lekarza co robić

dzieki dziewczyny, salatki to nie problem.

joannach poprosze te przepisy na farsze. dzis jade do ojca na urodziny a potem na zakupy, to wejde do biedronki, moze faktycznie te paszteciki bym zrobila, do tego barszcz

Ewa zwaliła kupsko i to jakie :szok:. Gdzie jej się to zmieściło?:laugh2: a skoro tak dobrze poszło, to dalam jej znów zupkę. Zabrakło. Zupa się skończyła a dziecię dziuba dalej otwierało :-D

Ostatnia edycja:
corin - widze ze twoja mala ja moj jak poznal zupki to tylko je moglby jesc :D

ja wcinam barszczyk w chwilach wolnych miedzy obieraniem ziemniakow, myciem brukselki a podgrzewaniem zupki dla malego.. :baffled::baffled:

pilnie kupie druga pare rak..

Witam wszystkich:)
I u nas ostatni jakoś mniej czasu mimo że małą grzeczna...
Byłyśmy dzisiaj u neurologa tak kontrolnie i pani doktor mówi, że wzorowo mała się rozwija i wszystko jest ok:) jeszcze ładnie panią doktor zagadywała więc była zachwycona;)
konwalianko no współczuję... ja dlatego jeżdżę ostatnio nawet do teściów ze swoim jedzeniem ale na szczęście nikt mi nie mówi, że przesadzam....
No ale u nas już jajko przeszło i właśnie jogurt naturalny testujemy:) ale byłóby fajnie jakby byłó już ok:)
balkan no w końcu znowu się odezwałaś:) proszę tak więcej nie znikać;) A ad budzenia to moja mała wybudzać się nie wybudza ale od jakiegoś czasu przebudza się w nocy kilka razy i trzeba jej smoka podać... A czytałam ostatnio jak konwalianka o skokach wkleiła stronę, że w kolejnym skoku dzieci mają mniejszy apetyt no i że gorzej śpią tak jakby miały koszmary... (no i my jesteśmy już po problemach z jedzeniem i ciągle z tymi problemami ze spaniem...)

beja - ja kupuje obok siebie, facet ma warzywa/owoce z okolic limanowej i sa super - dzis odkrylam ten warzywniak :)

a co do takiego eko eko to wiem ze jest na ul. krolewskiej obok biprostalu

maly zjadl zupke i popil bobofrutem :D musialam mu troszke rozcienczyc bo takie to geste ! i po rozcienczeniu 1:3 musialam mu dac smoka 2 bo przez 1 nie lecialo :p

ps - piszecie o wizytach u neurologa, czy mialiscie jakies skierowania czy tak same z siebie ?? my nie bylismy..

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ja też nie byłam u neurologa.............myślę ze jakby coś się działo to pediatra by mnie skierowała??

Mateuszkowa takie super eko eko nie muszą być;) bez przesady:-D

Ostatnia edycja:
corin priv już poszła

Moja teściówka też się podśmiewała jak po porodzie prawie nic nie jadłam, bo jej córka jadła dosłownie wszystko, a ja tylko chleb z dżemem i kawę inkę.
Ale jak im mały zaczął wiszczeć po nocach bo go brzuch bolał od smażonego itd to zrzędła jej mina. Jak zajeżdżałam i mi proponowała coś, czego nie jadłam wtedy to mówiłam że nie dziękuję bo karmię i już. Mogła sobie gadać ile chciała a mi to tam zwisało.

Basieniak z tym spaniem to i moja tak ma od dłuższego czasu, że w nocy się wybudza bo chce smoka i niespokojnie śpi jakoś

Ja też nie byłam u neurologa, mojej kuzynki dzieciaczki miały słabe napięcie mięśniowe to dostała skierowanie ;)

reklama
Do góry