reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

Młodej wczoraj się zaczął katar. W nocy oddychać nie mogła, ale zapodałam cebion, nasivin i oczywiście tortury fridą. Mam nadzieję, że na katarku się skończy.

Dodi, u nas nie było alko. Jestem zdania, że na imprezach dla dzieci czy okazji ich święta picia nie ma :-p
Corin, ja na imprezy na szybko robię faszerowane pieczone ziemniaczki lub zapiekankę w rękawie (ziemniaki, marchewki, brokuł, pierś). Robi się szybko, smacznie i nie drogo.
Kanwalijka, co do teściowej, dobrze Kkasiulka napisała ona uważa Twoją diete i problemy Tymcia za czyste fanaberie. Podejrzewam, że chciała udowodnić swoją rację. Niestety a tym ucierpiał Tymuś. :-(

Neurologa my mamy dopiero 12 grudnia.

BTW, dziewczyny wiecie może gdzie warto zamówić Fotokalendarze? Chce teściom zrobić na świeta, a ego jest tyyyle, chce jakiś sprawdzony.

Kkasiulka, majonez z biedro moim zdaniem lepszy niż winiary :tak:;-)

reklama
danuska fajny pomysł z tymi kalendarzami więc się przyłączam:)
Mateuszkowa jakie naklejki?? Ja ciągle się zastanawiam i nawet mam wybrane ale ciągle mi kasy szkoda...

Hej:-)
Ciekawe ile Staś da mi napisać. Siedzi ta moja kwoczka na rękach i wpatruje w monitor:-D
Corin ja na takie przyjęcia robię makarony. Carbonara albo farfalle pieczarkami i piersią kurczaka. Szybkie i smaczne.
Konwalianko, Basieniak gratulujemy udanych wizyt! No i kupy Tymciowi:-D

Właśnie, Staś też robi coś ciekawego na brzuszku. Nóżki raczkują do przodu, a rączki jeszcze nie. Wygląda wtedy jak gąsienica:-D

BTW, dziewczyny wiecie może gdzie warto zamówić Fotokalendarze? Chce teściom zrobić na świeta, a ego jest tyyyle, chce jakiś sprawdzony.

Kkasiulka, majonez z biedro moim zdaniem lepszy niż winiary :tak:;-)

Kalendarze robiłam u kilku sprzedawców i zawsze było OK, tylko pytaj o jakość papieru.
Majonez mogę polecić z zupełnie czystym sumieniem.

Konwalijka - a widzisz...;-) całe życie się człowiek uczy ;-)

asica - no to brawo dla meza ;-) co ma dzidzius miec mniej???!!!! wealczys trzeba o swoje :)
basieniak - zamowilam na allegro taki pociag z postaciami kubusia puchatka ( rozm 1mx2m ) i do tego jeszcze pare mniejszych dostalam - chmurki, trawke, motylki takie drobnostki zeby razem calosc stworzyc :) jak maz przyjdzie to zabieram sie za wyklejanie sciany :D
a z tym neurologiem to przynajmniej macie spokoj i sie nie denerwujecie, moze ja tez poprosze moja pediatre zeby nam dala skierowanie..?? hmm..

Ostatnio edytowane przez moderatora:
hej kochane,
my sie meldujemy. maly byl fantasyczny wczasie lotu. mam malego podroznika. reszte wam opisze jak wroce. u nas wszystko ok. mam nadzieje ze u was wszystko wporzadku. buziamy mocno i tesknie za wami.

reklama
Do góry