reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

Witam,
od rana Was poczytuję ale nie miałam weny by pisać. Zbierałam się żeby posprzątać, ale już straciłam resztki złudzeń że to dzisiaj zrobię :-p
Już wiemy jak Filip w nocy obkręca się w łóżeczku o 180 stopni. Po prostu wędruje nóżkami po szczebelkach, a główkę zadziera mocno do tyłu i tym sposobem się odkręca całym ciałem. I teraz sobie myślę, że może i turystyczne łóżeczko byłoby lepsze, hehe.
Dzisiaj Paweł z pracy dostał paczkę słodyczy na święta. Duupka znów urośnie, hehe.
Konwalianko, zazdroszczę Ci, bo ja mimo że się porejestrowałam, to tylko z Bebilonu coś dostałam.
Mateuszkowa, bo prawda jest taka, że żeby wcisnąć towar to powiedzą wszystko co chcesz wiedzieć... Słoiczki idealne nie są, np te z Hippa, z tymi zagęszczaczami, ale chyba lepsze to niż takie z marketu... Chociaż Gerber też się nie popisał bo dawał w słoiczkach MOM.

reklama
każde karmienie dobre jak i poród! Ja rodziłam sn choć okulista wskazał cc, jednak kardiolog dał zielone światło na sn ale niestety coś mi serucho ostatnio szwankuje od kilku tygodni

Mateuszkowa moj tez srenio chacial gerbera ale przywykl najchetniej wcinal bobovite a jak dla mnie najlepsze sa obiadki gerbera;-)

aneta - dokladnie, mam jeden warzywniak Kartofelek ;-) i wydaje sie ok...kupie tam cos malemu i ugotuje..babka powiedziala skad ma warzywa i owoce..wydaje sie wszystko spoko
anula - ja z gerbera dawalam mu brokulka i marchewke z obiadkow a tak to deserki, ale cos mi bobovita bardziej pasuje - czytalam sklad i nie dosypuja zageszczaczy - przynajmniej w tym co mam! co prawda zupki jarzynowe troche bez smaku ale na doprawianie przyjdzie jeszcze czas..wg mnie powinno sie czytac etykiety zeby pozniej nie bylo zdziwienia ;-)

dzień dobry

doczytuję Was i doczytuję i doczytać nie mogę. Co zabiorę się za pisanie to znów coś nadrukują :-p
I tym sposobem... zapomniałam co mialam każdej napisać :baffled:
U nas nawet chwilami słonko dziś wychodziło więc mam nadzieję na spacer. Poszlibyśmy nawet już ale najpierw trzeba zaliczyć ćwiczenia. Cholerne ćwiczenia godzinę po jedzeniu... po ćwiczeniach za dużo nie połazimy no bo przecież zaraz będzie pora jedzenia :crazy: dobre chociaż i pół godzinki bo od trzech dni już siedzimy w domu :eek:
humor dzisiaj do bani więc nie będę zanudzać
lecę pooglądać Wasze foteczki

Mateuszkowa my z bobovity jemy jarzynowa, marchewkowa z ryzem czasami szpinak z ziemniakami a teraz gerbera kupowalam warzywa z krolikiem czy jakos tak a deserki roznie najczesciej gerber i bobovita, hippa moj nie chce jesc

Ja od nestle dostałam taką książeczkę no i trzeba było wyciąć kartkę z niej i wysłać to mają coś przysłać. A książeczkę dostałam po porodzie w "niebieskiej walizeczce" chyba tak to się mówi, z familyservice.
Ja jak będę kupować jabłuszka to z ekologicznych gospodarstw chyba. Jeśli mnie stać będzie ;/ U mojego małża w rodzinnych stronach są takie, to może po znajomości będzie hehe bo teraz to wszędzie pryskają, nawet na wsi od robali, od grzybów, od meszek itd. Sama mieszkam na wsi więc wiem co pisze;/ Ja mam swoje ziemniaczki, marchewkę, pietruszkę i troszkę pomrożonych owoców. Szkoda że jabłek nie było w tym roku.

Moja niunia się zbudziła i puszcza bąki że szok ;o co ja jadłam??? :p

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry