reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

reklama
mateuszkowa- sprawdź tam w książeczce nestle jest pod koniec kartka do wyrwania i do wysłania, ja sama niedawno się gapnełam hehe
Kurki też mam swoje, bo mąż lubi drób ozdobny więc mamy kurki dworskie czubate no i robi lęgi co roku i to co mu się nie nadaje do hodowli to idzie do rosołku ;d kaczuszki też mamy 4 ;p
Ja na kawe sie proszę, pezkofeinowa się skończyła moja niestety;( a pijecie zwykłą?

Corin zgadzam sie w 100% ja ur sn ale juz szykowali sie do cc i jak dla mnie nie jest wazne jak dziecko sie ur tylko to czy jest zdrowe;-)
Mateuszkowa moj konczy 5 mies za 2 dni i 2 razy dostal juz obiadek z mieskiem ja wybralam krolika, wcinal az mu sie uszy trzesly a teraz bede sama robila bo mam zamowiana marchewke ze wsi ziemniaki i krolika
Baja u nas tez ciezko z kasa ale kupuje sloiki, ja boje sie kupowac w zywklym sklepie warzyw i owocow
Konwalianka chodzilo mi o te kaszki, ja w szpitalu nic nie dostalam i ankiet tez nie bylo...

mateuszkowa miesko od 5tego m-ca sie powinno dawac. ja dalam tydzien wczesnie:tak: dosytalam od tesciów królika:tak: dobry tez bedzie gołąbek:tak:

Ja na początku nie miałam za mało pokarmu i pani doktor która wypisywała mnie do domu powiedziała mi : Dziecko dokarmiać mm a niech nawiedzone wariatki od karmienia piersią same się głodzą :)
Uciekam do marudy :)
Chyba coś z ciśnieniem bo w głowie mi się kręci, ale kawy nie piję bo jak sobie pomyślę, że przez to moje dziecko mogłoby być jeszcze bardziej pobudzone to chyba bym zwariowała :)

anula, beja - my za tydz konczymy 5 mc i ruszamy z miesiwem :)
joannach - dzieki, zaraz sparwdze jak cos to wysle moze cos dosla ;-)

Tak jak obiecałam Wojtek z nogami w buzi;-) w końcu udało mi się zrobić zdjęcie bo jak mały zobaczy aparat to prostuje od razu nogi i się gapi;-)poza tym uwielbia mieć bose nogi;-):tak: DSC04697.jpg

reklama
konwalianka gołąbek jest delikatnym mięskiem skad te obawy??

mialam sie was pytac czy mialyscie watek z brzuszkami ciazowymi a tu patrze i sa;) poogladam sobie;)

Ostatnia edycja:
Do góry