Kkasiulka
Wrześniowe mamy'08
Mateuszkowa - Milenka też nie chce zasypiać na rękach, zasypia sama, w swoim łóżeczku, Maja tak samo robiła. Tak jest najlepiej :-) Jeszcze raz przepraszam, że naraziłam Cię na złość lub smutek, nie miałam nic złego na myśli. Nie gniewaj się, taki mam długawy jęzor.....;-)
silwia - udanej, spokojnej podróży. Daj znać co i jak u Ciebie :-)
Marzena - :-) Dobrze, że się rozumiemy :-) Co do braku koopki u Twojej Córuni - może za mało wypiła??? Przy karmieniu mm dziecko trzeba dopajać, daj jej może herbatkę na lepsze trawienie...albo po prostu przegotowaną wodę. Też uważam, że nie ma co napychać na noc ;-)
Muszę iść spać, poprzednia noc była mega krótka, bo poszłam spać ok 3, a wstałam już przed 7.....:-/ Śpijcie dobrze, spokojnie i szybko:-) Dobranoc!
silwia - udanej, spokojnej podróży. Daj znać co i jak u Ciebie :-)
Marzena - :-) Dobrze, że się rozumiemy :-) Co do braku koopki u Twojej Córuni - może za mało wypiła??? Przy karmieniu mm dziecko trzeba dopajać, daj jej może herbatkę na lepsze trawienie...albo po prostu przegotowaną wodę. Też uważam, że nie ma co napychać na noc ;-)
Muszę iść spać, poprzednia noc była mega krótka, bo poszłam spać ok 3, a wstałam już przed 7.....:-/ Śpijcie dobrze, spokojnie i szybko:-) Dobranoc!
Ostatnia edycja: