silwia84
Fanka BB :)
beja moglabys napisac plan dzienny jedzonka Wojtusia. u mnie non stop cos sie wali i nigdy nie mozem nic ustalic.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mateuszkowa to ladnie je i jeszcze mu malo Moja nigdy wiecej niz 100 nie wypila na raz, przynajmniej nie z butli bo z piersi to nie wiem ile wyciaga... a od paru dni nie je prawie nic, wszystko jest bee, jakby mogla to tylko w nocy by jdla.
kkasiulka jesli chodzi o kaszke to tez jestem za tym ze tylko łyzeczka nie dodaje do mleczka , ale ja Klaudie karmie na swój sposób nie tak jak pisza w ksiazkach , powiem ci ze kazda matka chce jak najlepiej dla swojego malenstwa i dogadza jak tylko potrafi , to co dziewczyny robia uwazaja ze to jest dobre dla ich dzieci skoro im nic nie jest to po co to zmieniac
kkasilka tu sie nikt nie gniewa, ja napewno sie nie gniewam. masz prawo powiedziec twoje zdanie. zawsze dajesz dobre rady i szanuje twoje wypowiedzi.