reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

Orchidea
ale nie zyje sie dla tesciów, wazne ze wam sie układa a tesciowa w koncu przejrzy na oczy. Samej mi sie dzisiaj nic nie chce późno poszłam spac ,nie moge po nocach spac, mysle o tej Amniopunkcji cały czas
Pójde jutro do lekarki niech mi dokładnie wytłumaczy te wyniki

reklama
Orchidea wiem o czym mowisz ja tez pewnego czasu siedzialam sama i przez mojego nawet nikt do mnie nie przychodzil bo on nie da sie lubic... ale od kiedy dowiedzialam sie o ciazy i przyszlismy powiedziec rodzicom sytuacja sie zmienila choc nie sadzilam ze tak bedzie (bylam poklucona z moimi o mojego bo wrocilam do niego) teraz wiem ze to byl blad ale z drugiej mam wymarzone dziecko ktorego tak od lat pragnelam... teraz tylko dzidziol sie liczy:)

szkoda ze nie mieszkamy blizej siebie moglybysmy sie spotykac i plotkowac o wszystkim:)

Anulka pewnie,że tak :D dzidzia teraz najważniejsza :D Marzenka a Tobie coś złe te wyniki wyszły ?? że amnipunkcja potrzebna ?? przezierność wysoka czy coś innego ??

Powiem wam ze rozmawialam wczoraj z mama na temat mojego... powiedziala mi ze sama nie wie czemu on tak postepuje jakby mial dwie osobowosci...i zeby sie zastanowic bo moze trzeba by popracowac nad nim i moze by sie cos zmienilo bo tak to robotny jest wiele potrafi zrobic tylko mowi ze trzeba w pewnych westiach go pokierowac ale jak wogole to zaczac i od czego ja naleze do wybuchowych osob i ciezko mi jest z nim przeprowadzic spokojna rozmowe bo od razu wyprowadz mnie z rownowagi...

Jak mój mnie tak denerwował,to ja sie usmiechałam a jego coś trafiało,że ja nie krzyczę ani nic :D w środku się gotowałam,ale nie pokazałam przy nim emocji żeby nie miał satysfakcji,że mu się udało mnie wkurzyć :) Może niech on powie najpierw co go dręczy czy ma jakiś problem,może on sie boi być ojcem i boi sie tego obowiązku jaki spadnie na niego miło popatrzeć na żonę w ciąży,ale po porodzie zmiana wstawanie nocne itd,,, może on tego się też boi nie mam pojęcia,bo nie znam go

z tego co mi wiadomo i od paru osob slyszalam to on pierwsza corka sie zajmowal bo tamta dziecko odstawiala a wazniejszy byl komputer sama z resta widzialam pozniej na kompie jak wypisywala do gosci lody im na gg robila rozpiske busow dawla jak maja dojechac nawet zdjecia robila pozowala a dziecko miala miedzy nogami ... on kapal mala codziennie wiem jak to przezyl jak zabrala ja bylam swiadkiem codzien wieczor pora kapieli on plakal zamykal sie w pokoju malej a teraz ja nie wiem co w niego wstapilo...

tak siedze i sie zastanawiam i mysle moze warto jak wrce dzis do domu to poprosze siade i sprobuje z nim porozmawiac i dowiedziec sie czemu tak postepuje przeciez pragnelismy dziecka to jak to tak moze byc ze nagle jest a on tak odwala...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
No właśnie tj bardzo dziwne,że tak nagle zmienił się nie mam pojęcia naprawde jak pomóc dziewczyny Ci doradzały też więc myslę,że podejmiesz właściwą decyzję ;):D

Hej,

Ja jak do tej pory witalam na watku o jedzeniu, ale sprobje sie wdrozyc w watek lipcowek. Mam nadzieje ze mi sie uda.

Corka szaleje w ogrodzie, maz w garazu...a ja w domu...
Ugotowalam barszcz ukainski...po raz pierwszy i normalnie jem go juz oczami, no ale chwilke musi sie jeszcze popyrcic ;)

reklama
Witajcie lipcóweczki. Naobiecywałam się, że wczoraj wpadnę iiii oczywiscie zapomniałam, że goście od nas niechetnie wychodzą. I tak było i tym razem. Siedzieli do 23 a syn sister i brat Pola zostali na noc. Brat Pola jest informatykiem a jego dziewczyna wyjechala to nam siec poustawiał a chłopaki gadali w łózkach do 2. Niewyspałam sie okrutnie i teraz nie za dobrze się czuję. Głowa mnie boli i mdli mnie znowu. Blee. Leżę sobie bo Pol w szkole i próbuję to przetrwać.
Anulka rozmawiaj kochana i daj znać koniecznie jak poszło.
Orcidea witaj
małagorzatka Tu największy ruch , fajnie, ze jesteś

Do góry