reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

orchidea, ty masz chociaż męza przy sobie, więc ci sie nie nudzi.. Mój pracuje za granicą i jest w domu co miesiąc, wiec mam duużo czasu żeby sobie polatać po koleżankach i u mamy obiadek to jest norma hehe. Inaczej bym chyba zwariowała sama w domku ciągle.. No sama może nie, bo z córeczką, ale to nie to samo co z kimś porozmawiać..

reklama
Wisieńka buziak :D no właśnie pisz jak po imprezie :d piccolo wypite całe :D ?? gorzatka uważaj nie poparz języka ;) hihi i wogóle smacznego życzę :D dodi_misia pewnie,że tak masz rację nawet jak gra to chociaż go widzę a obiadek u mamusi zazdroszczę :zawstydzona/y: najlepsze obiady u mamusi są :d

Anulka dobrze, że mam o Ciebie dba :-) Ja też sie lenię od rana, choć wykonałam dzis telefon, którego konsekwencję będę ponosiła 30 lat :-) Jakos mi tak lekko, że decyzję mam juz za sobą- Kupujemy dom. Sprzedajemy mieszkanie swoje i teściowej i kupujemy dom w fajnym miejscu- 10 letni. jak wszystko pójdzie dobprze to od maja będe pisała z Dalekiej 5. Fajny adres , jak nazwa serialu ;-)
A mój mąz ma dla nas propozycje - skoro tyle czasu jesteśmy na kompie to może łatweij byłoby zrobic trzydniowy zlot Ciężarówek- Lipcówek po środku. On w tym czasie pooglądalby sobie motocykle na allegro. Ja w tym roku nie pojeżdzę niestety :_( ale i on mowi, że nie ma sensu opon zmieniać bo sezon będzie gwizdany - złapał plusa bo w zeszłej ciązy nie miał takich postanowień. Może trochę dorósł - ciii żeby nie zapeszyć ;-)

No tak zanim napijemy się jakiegoś winka to czasu jeszcze troszkę minie :D dziewczyny powiedzcie mi od którego miesiąca pić bawarkę ?? czy to coś pomaga na pokarm ??

Picie bawarki to mit, równie dobrze możesz pic tylko czystą wode a mleko i tak będzie pełnowartościowe!

Mailuj gratulacje, fajnie macie... My jeszcze troche w bloku musimy sie pomęczyc, ale na wiosnę zaczynamy budowę domu..
Ale zanim się wybuduje to troche czasu minie, nie ma to jak kupić od razu gotowca hehe

Orchidea nie pomaga faktycznie tylko działa na psychikę :-) Bo tyle lat w to wierzono. Ale jak ktos nienawidzi mleka to może je trochę przemycić:-)
Marzena widocznie test Papa miałas i wiek statystycznie zdecydował o potrzebie amniopunkcji. Tak jak mi mówiły starsze koleżanki to one z automatu , bez papa były kierowane. Także spokojnie. Moja koleżnka- straszna panikara miała i mówi, że badanie przyjemnie ją zaskoczyło. W wyniku poznasz też płeć, to dobra strona amniopunkcji

Dzięki wielkie za odpowiedź dziewczyny,bo sąsiadka ostatnio do mnie bo Ty mleka mało pijesz tylko mineralna i soki i się przestraszyłam,bo mówiła,że pokarmu nie będę miała i że wydam kupę kasy na sztuczne mleka :|

reklama
dziewczyny wiecie moze czy jesli moja siora bedzie miala badanie w 15 tc to nie jest za pozno troszke? bo sie zastanawia czy nie iosc prywatnie bo w irlandii beznadziejnie to wszystko dziala a ona skonczyla juz 30 lat i sie boi zeby nie zaprzepascic tego

Do góry