reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

em_ka trzymam cie za słowo :D

Syn mojej kolezanki zamiast "R" mówił "J" i wogóle do tego dochodziły inne wady wymowy. Pamiętam jak byłam z nim na dworze i kumpela wyniosla mu hulajnogę a on krzyknął na cały regulator
"hu.ja moja hu.jajka"
:-D

reklama
Dokładnie, moją znajoma w drugiej ciąży od początku czuła ze dziewczyna będzie, a lekarz uparcie że chłopak , płakała chyba przez 2 miesiące, poźniej się z tym pogodziła a na porodówce przeżyła szok!! Urodziła dziewczynkę:/

Mniam, ja tez nabrałam ochoty na rosołek. Ja tez uciekam, muszę się wykąpać, i zaraz jedziemy z mężem odebrać synka od tesciowej i przy okazji na obiadek się załapiemy (fasolka po bretońsku) zobaczymy ,ochota jest, chociaż jak pomyślę co może dziać się poźniej z moim brzuszkiem... Miłego dnia mamusie:)

to mi sie zawsze chce smiac z opowiesci mojej mamy, bo przez cale zycie byla nauczycielka w przedszkolu, na poczatku dluuugo dluugo w zerowce a pozniej przenosila sie na maluchy i starszaki, teraz jest w maluszkach czyli dzieciatka po 3 latka i mowila mi ze dzieci czesto skarza, wiec wystosowala technike pytajac dziecko ktore przychodzilo z pretensjami:
,,czy jestes pewny/na i widziales/las to na wlasne oczy"? i tak za kazdym razem, wyobrazcie sobie ze dzieciaki podlapaly motyw i podszedl do niej chlopczyk i mowi: ,,prose pani, jestem pewny i widzialem to na wlasne oczy ze.... " moja mama poskladala sie ze smiechu na miejscu ahahhaha
albo miala trakiego Mikolaja z autyzmem i ktoregos dnia sobie siedzi przy biorku i cos pisala i nagle czuje cos cieplego i mokrego na plecach, a mikolaj jej lizal plecy. ahhaha
podeszla do mnie 3-letnia Nataszajak bylam u mamy i mowi do mnie: jak masz na imie? ja mowie Magda. A ona mysli mysli i mowi z takim przejeciem. ,,AAAA to tak samo jak ta stara Magda z grupy biedronek" ahahha a tak na prawde ta stara Maagda miala tyle samo lat co ja tylko ze jest grubsza :-D
przeswietne sa dzieciaki, jak cos czasami walna albo zrobia, zawsze lubilam te opowiesci, lepsze niz kawaly.

pyta - a Ty jaka chcesz zabaweczkę?
A Anulka - KUTAS HONTAS! :D :D :D
popłakałam się ze śmiechu .:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
a mi mama przypomina historie w sklepie miałam moze 3-4 lata : stałyśmy w długiej w kolejce i ja jakoś się tak kręciłam i mama do mnie -Magda uspoój się a jo do niej na cały sklep a co może mi - WPIER****DOLISZ kobitki ze sklepu miłay ubaw po pachy moja mama chyba mniejszy

reklama
witam Kochane brzuchtaki popoludniowo!!
ja dzis u tesciow, wiec dobre jedzonko sie szykuje. Nasmialam sie z tych dziecinnych przygod:)
i tak z innej beczki podpisuje sie rekoma swoimi i dzidziolka, ze lepszego forum od "lipcowek" to nie ma !! moj termin porodu tez moze wskoczyc na czerwiec, ale za nic sie z lipcowek nie ruszam a co!!
dodi_misia - czekamy jutro na wiesci z wizyty. sama jestem ciekawska co tam za czlowieczka pod serduszkiem nosisz:)
milej niedzieli kochane brzuchatki te nowe i te "stare":-)

Ostatnia edycja:
Do góry