reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

Tak sobie czasem myślę czy to rzeczywiście był przypadek z Wojtusiem:-D jak mówię o tym mężowi to tylko się uśmiecha pod nosem:-D no może trochę pomogliśmy losowi;-)

reklama
Dziewczyny pogielo Was?:-p Mi absolutnie nie teskno ani za brzuchem ani za czasami jak Karolina byla mniejsza (chociaz teraz jakos specjalnie duza nie jest:-p). Poczatki jak przyszla na swiat byly dla mnie bardzo trudne, ona duzo plakala, ja niepotrafilam jej pomoc i w ogole maskara jak dla mnie a teraz jest mi dobrze;-)

ania - moze i tak! ale moj ksiaze od poczatku spal cale noce i malo plakal, kolek nie mial, jadl ladnie, spal , spal, spal...
moze dlatego mi tak teskno, pewnie drugie wynagordziloby mi podwojnie te czasy ;-)

brzuch - fakt beczka byla, ale mi chodzi o te kopniaczki wlasnie..
a teraz papa dobrej nocki !

Dziewczyny pogielo Was?:-p Mi absolutnie nie teskno ani za brzuchem ani za czasami jak Karolina byla mniejsza (chociaz teraz jakos specjalnie duza nie jest:-p). Poczatki jak przyszla na swiat byly dla mnie bardzo trudne, ona duzo plakala, ja niepotrafilam jej pomoc i w ogole maskara jak dla mnie a teraz jest mi dobrze;-)

A zobaczysz jak będzie fajnie jak będzie jeszcze większa ;-) Taka 3latka na przykład.....Moje dziecko dziś mówi do mnie w drodze do domu z przedszkola:
- Zjadłaś buraczki? Dziś mówiłaś, że lubisz buraczki - pytam ja
- Tak, zjadłam, jeden raz. Ale czipsy są lepsze od buraczków......

Kkasiula z serii rozmowy w czasie powrotu ze szkoły:

Tomek: Jestem chory...
Ja: No, ale co Ci jest, coś Cie boli, coś się stało?
Tomek: Bardzo chory...

hehe:))

witam wieczornie:)

Poczytałam Was, mała zasypa, ostatnio jej sie przestawiło, wcześniej o 20 ją kapalam, wtedy zjadła i spala, a teraz jeszcze wojuje po kąpeili..

em_ka, normalnie to opatentuj!! hehe

jutro dzwonie do przychodni, zarejestrowac małą do szczepienia w końcu (dopiero drugie bedziemy mieli przez te antybiotyki) mam nadzieję że mi ją zaszczepią.. nie wiem, bo w gardełku czasami ma taka kluche..ale tylko w gardełku, już jej tak nie świszczy w oskrzelach..zobaczymy!

Mówicie o dzieciaczkach... jak urodziłam Michasię to mowiłam, ze niegdy więcej dzieci...potem po 5 latach zachciało mi się drugiego dziecka...a teraz już myslę o nastepnym! normalnie masowa produkcja:)

reklama
Do góry