reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

witam wieczorowa pora :)

mu juz po szczepieniu - maly zniosl to dzielnie i uronil tylko 1 lezke chociaz dwa szczepienia :-D wazy 7890 gr a ja juz myslalam ze bedzie z grubo ponad 8 kg:szok: teraz przerwa w szczepieniu - kolejne ok. roku, uff, normalnie juz kota dostawalam w tej przychodni - jestesmy w takim programie i szczepia nas za darmoche ( jeje! :-D ) 6 w 1 i na pneumokoki i dzisiaj bylo tyle dzieciakow ze masakra, takie maluskie na 1 szczepieniu i takie juz kolo roczku, a nawet blizniaki - jakie slodkie, az sobie zaczelam cos tam marzyc - ja taka przeciwniczka kolejnego dziecka, nagle odwala mi i to na 2 naraz.. no coz.. chyba zlo porodu ktore mnie doswiadczylo odchodzi....... tesknie za tym jak moj maly byl taki malutenki jak laleczka..jak lezal bez ruchu w zaduzych ubrankach i spaaaaal i jadl mleczko mamumni tak ze sie najadal :p ehhhhhh...brakuje mi tego... myslicie ze nie za szybko ?? :p tak sie zapieralam ze najwczesniej kolejne za jakies 6-8 lat jesli cos, a teraz tak tesknie za tym...i za tym jak bylam w ciazy - a zle sie czulam jak cholera i byl to fatalny czas - ale te stopki mojego synia ktore mi wbijal w zoladek.....i dalo sie wyczuc pietki...

no poryczalam sie na same wspominki...

ehhhhhhh....:rofl2:

reklama
Mateuszkowa, asica nie jesteście same:tak: ja też niedawno sobie myslałam jak to było jak Wojtuś był w brzuszku u mamusi:tak: fajny to był czas:tak: Mateuszkowa 6-8 lat?? to zdecydowanie byłaby za duża różnica wieku....wg mnie oczywiście:tak:

beja - myslalam nad tym dluuuuuuugo.. jak bedzie - wyjdzie w praniu a to co ja bym chciala albo sie spelni albo nie, zalezy jak los zadycuduje ;-)
chcialabym sie w pelni poswiecic jednemu a pozniej drugiemu, zeby to pierwsze nie czulo sie odrzucone i zeby pomagalo troszke

wiem oczywiscie ze wszystkie mamusie ktore maja dzidzie w krotkich odstepach czasu kochaja je tak samo i tak samo posciecaja im czas a dzieci sie kochaja ( ale kochania wyszlo ;) ) dlatego ja pisze tylko w moim odczuciu i prosze nie brac nic do siebie!!

Beja - grtulujemy ząbka :-)

ja po porodzie byłam pewna, że to moje pierwsze i ostatnie dziecko, teraz już nie jestem taka pewna :-D

muszę się pochwalić, no muszę...
Zdjęcie0344.jpgtaki kocyk dostał synuś od rodziców na imieninki :-) w komplecie jest jeszcze "poducha Błażejuchy" :tak:

asica-myslalam tak jak ty! chociaz jak przypomne porod...to lepiej tego nie robic tzn. nie przypominac :p bo chec na wszystko odchodzi ..

kocyk sliczny
ps- sliczne imie ma twoj synek!

ja tez myslalam ze bede miala tylko jedno, niby cos tam kiedys mowilismy o drugim ale nie bylo to tak do konca pewne. az tu nagle rachu ciachu i jest Wojtus:-D prezent od losu:tak:

asica fajny pomysl z tym kocykiem;)

beja - lubie takie prezenty ;-) moze sobie sprawie Wojtusia za jakis czas.. ;-) najlepiej jest tak z nienacka ;-) przy okazji kolejne sliczne imie ktore bede rozwazac jesli bedzie drugi syn! ;-)
Mateuszka mielismy wybranego od 3 lat wiec..jak sie upre to bedzie!

reklama
Do góry