Wisieńka
Fanka BB :)
basieniak . No widzisz jednak mieli w magazynach. Dziś jeszcze trwa ta promocja więc możesz zaszalec. Gratki przewrotów. Super wiadomość. Milę trzyma to napięcie i dopóki znów się go nie pozbędziemy, mam nadzieję, ze tym razem na stałe nie przewróci się chociaz wcześniej jej się udawało. Podnosi się do raczkowania ale to tez wpływ napięcia i nie powinna jeszcze tak robić więc pilnuje żeby tak nie robiła i zara zmieniam jej pozycję. Faktycznie znów nie za duzo ci przybrała. Mila ważyła w zeszłym tygodniu 6200 ale w końcu zaczęła jeśc i pewnie dlatego. Ciekawe co jest u was powodem skoro ładnie cyca. Może taki jej urok i przemiana materi. Pocieszające jest to, ze teraz przyrost wagi powinien spaść i nie powinny dzieci już przybierac tak dużo. Normą jest ok 500 g miesięcznie , czyli nasz normalny przyrost
Alex ja mam mieszkanie w klasycznych ; beżach, kremach i brązach i żółciach z kolorem przewodnim fioletem. Praktycznie w każdym pomieszczeniu jest fio;etowy akcent
Ja na razie się żegnam, pozdrawiam mamy i śliczne lipcowe dzieciaczki napiękniejsze i najmądrzejsze na świecie. Buziaki:-)
![śmiech :-D :-D](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh.gif)
Alex ja mam mieszkanie w klasycznych ; beżach, kremach i brązach i żółciach z kolorem przewodnim fioletem. Praktycznie w każdym pomieszczeniu jest fio;etowy akcent
Ja na razie się żegnam, pozdrawiam mamy i śliczne lipcowe dzieciaczki napiękniejsze i najmądrzejsze na świecie. Buziaki:-)