Psota a o ktorej jedziesz? I czy bez meza? Jan bede mogla sie z domu ruszyc tak przed 23 dopiero pewnie, bo maz musi wracaja z pracy jechac na stacje i do apteki. Ja to bym sie wybrala do tego tesco tak w ramach wyjscia gdzies bez dziecka
reklama
dodi_misia
Fanka BB :)
hej kochane moje,
cos mnie dziś łepetyna boli..spadek ciśnienia jest, pewnie dlatego.. doczytałam co u Was w końcu..
Mateuszkowa, weź sobie słowa anuli do serca, masz swoja rodzinę i nia sie zajmij, inni sie nie licza. skoro nie chcą byc przy wnuku to ich problem nie twój
Anula, gratuluje dwóch zabków, no to teraz można gryźć!!
Ania, psotka, ale macie fajnie, ja to bym chciała do tego tesco sie wyrwac, ale nie mam z kim dzieci zostawić o tej porze...
cos mnie dziś łepetyna boli..spadek ciśnienia jest, pewnie dlatego.. doczytałam co u Was w końcu..
Mateuszkowa, weź sobie słowa anuli do serca, masz swoja rodzinę i nia sie zajmij, inni sie nie licza. skoro nie chcą byc przy wnuku to ich problem nie twój
Anula, gratuluje dwóch zabków, no to teraz można gryźć!!
Ania, psotka, ale macie fajnie, ja to bym chciała do tego tesco sie wyrwac, ale nie mam z kim dzieci zostawić o tej porze...
Marzena197235
Anulka , Asica ,
Z brygida rozmawiamy o wszystkim tylko nie o tym co sie stało , juz sie wyciszyla troche nie placze duzo zajmuje sie Klaudia i siedzi przed komputerem no i spi bardzo bardzo duzo ale to chyba normalne tak reaguje na to wszystko
Dzisiaj mnie wygoniła od klaudi z pokoju bo mnie anginka dopadła i mam zakaz kontaktu z córka
Z brygida rozmawiamy o wszystkim tylko nie o tym co sie stało , juz sie wyciszyla troche nie placze duzo zajmuje sie Klaudia i siedzi przed komputerem no i spi bardzo bardzo duzo ale to chyba normalne tak reaguje na to wszystko
Dzisiaj mnie wygoniła od klaudi z pokoju bo mnie anginka dopadła i mam zakaz kontaktu z córka
dodi_misia
Ania, ja w dzień to jeszcze moge mamie podrzucic ale teraz to niestety... nie kupię zabawek w promocji hehe
dobrze dziewczynki, ja uciekam bo za 15 min leci super niania i to 2 odcinki pod rzad czyli do 24 nie ma em_ki mala sie przebudzila ale zasnela szybciutko, tak jakby lepiej oddychala przez ten eukaliptusowy olejek.
buziam buziam wszystkie dodki, psotki i inne mamotki ciauuu
buziam buziam wszystkie dodki, psotki i inne mamotki ciauuu
To ja Wam Psota przeszkadzac nie bede My tez zazwyczaj razem na zakupy chodzimy. Njpierw wrzucamy do koszyka co trzeba a potem obowiazkowo przechodzimy przez dzial zabawek i ciuszkow i M zaczyna narzekac ze po co w ogole tam lazimy;D
konwalianka
Mały bąbelek
ja też mykam spać, kolorowych
reklama
Wisieńka
Milci zasnęła. Pol w Tesco mówi , ze gromady ludzi i wziął ostatnią kulę