My jesteśmy po wizycie u rehabilitanta, Dawidek pięknie się rozwija, robi wszystko, co powinien w tym wielu robic, a nawet więcej, także rehabilitacja nie jest potrzebna, za miesiąc idziemy do kontroli.
Jutro mamy szczepienia, a właściwie to chyba mieliśmy mieć, bo wątpie, żeby przy tych rotawirusach pediatra wydała zgodę na zaszczepienie Dawidka, no ale na wizytę i tak pójdę.
Asica, szczepionka chroni tylko przed niektórymi szczepami.
Ememte, nie, z badania kału.
Marzenko, Dawidek w bujaku posiedzi z 10 minut i to tylko wtedy, gdy się do niego cały czas nawija, mata jest be, łóżeczko be, tylko rączki mamusi aja
Marzenko, Malamii, nie wiem jak i gdzie Dawidek złapał ten badziew, bo ja za po każdym karmieniu myję mu butelkę w specjalnym płynie NUKa, wyparzam i sterylizuję, to samo robię z moniusiem, przynajmniej 3 razy dziennie go sterylizuję, rączki też mu myje kilka razy dziennie, mało tego, zawsze po tym jak umyję swoje ręce, to psikam je jeszcze płynem odkażającym, nie wiem o co chodzi
Mateuszku, 100 LAT!
Maqnio, w nosidle to Dawidek uwielbia być noszony, ale pod warunkiem, że jedt na dworze i może wszystko oglądać, w domu mu się nie podoba nosidełko
Wszystko wisz
buuuuzi Słonka nasze:*
Wisieńko, baAaAaAaAaaaaAaAaArdzo się cieszymy, że Milunia nasza kochana ma zdrowe Serduszko
)))) JUPI!!! A telefon zostawiłam w samochodzie, teraz go wyciągnęłam
jak coś jestem on-line.