reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

silwia, też bym chciała aby jeden ze skoków małego zakończył się całonocnym snem..:rofl2:
ememte, czyli co? tłuszcz szkodzi? kisiel? ja jem kiśle i nigdy na nie nie stawiałam...
emka, Niko świetna.. masz rację - niemal identycznie, chociaż Tymek nie potrzebuje zachęty - hehe

a Tymek wykąpany i śpi..oby jak najdłużej..

Ostatnia edycja:
reklama
dziewczyny ile kaszki dosypac do 100 ml mleka na pierwszy raz?

kurka nie wiem czy Nico tak spi przez to ze jest zimno i jak jest w wozku cieplutko to zasypia czy dlatego ze jest przeziebiona chociaz nie ma goraczki. Pospala sieste 1,5 h wstala o 18:20 wyszlam z nia na spacer o 19 i znowu zasnela :O na prawie godzine i obudzila sie dopiero o 20:10 no i teraz musze czekac ze wszystkim, z kapiela i z jedzeniem bo przeciez mi nie zasnie.

Ostatnia edycja:
Konwalianko niby i jedno i drugie szkodzi... przynajmniej mojemu dziecku... albo pani doktor szukała na siłę aby nie dać skierowania na kolejne badania..
już sama nie wiem, a kisiel mogę, ale własnej roboty, nie ten z torebki

Psotka cały dzien myslałam dzisiaj o tobie jak ty dajesz sobie rade cały dzien nosic na rekach Dawidka przeciez krzyze, rece bola jak cholera , ja mało Klaudie nosze na rekach a wieczór jak przyjdzie to nie moge wytrzymac tak mnie bola plecy , to kompletnie nic go nie interesuje prócz raczek ?, ani bujaczek, ani mata ,ja jak Klaudie kłade do bujaczka to wielki bunt to ja szybko czyms zajme , wole do niej gadac, wygłupiac sie z nia byle nie nosic ,no jestem w wielkim szoku jak mozna cały dzien nosic toz to klocki juz wielkie
i od czego mógl zalapac te rotawirusy no szlak by wzioł zawsze cos sie przypałeta

emka nie wiem czy ci pomoge, ja daje kaszke ktora sie robi na wodzie. i tam pisze 5 lyzek stolowych na 150ml wody. narazie jest to za duzo dla malego wiec sprobowalam na poczatku 60ml 2 lyzki i maly tak sie nasycil ze zjadl tylko polowe, czyli 30ml narazie zwiekszylam do 90ml (3lyzki). daje mu godzinke przed kapiela a potem i tak doprawia butla z 120- 150ml bo przeciwnym razie nie zasnie. probowalam mu dac zaraz po kapieli ale juz butli mi nie wypil i o 1 w nocy juz byl glodny.

teska nie smutaj, głowa do góry, bedzie dobrze, zobaczysz, &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&zacisniete!!!

psotka Słonce moje a moze ponos Dawidka w nosidle albo ew. w chuscie co? zawsze odciazysz sobie łapki i kregosłup, buuuuziam -reszta obgadana!!! :*:*

basieniak kubek super i córcia z kubkiem jeszcze bardziej super!
emka Nico booska!!
syliva witaj Słonce i współczuje wizyty, super, ze Mały tak pieknie śpi oby tak dalej!

malami 100 lat dla maluszka!!1
konwalianko ciutke u nas lepiej, coraz rzadziej wybudza sie co 5,10 min. teraz z kolei pobudki sa co 1,2h, wiec zawsze do przodu, dzieki za pamiec:*

psotka - a wiadomo gdzie mógł złapać Dawidek te rotawirusy??
basieniak - też zjadłabym takie frytki z piekarnika ale się boję, że one na tłuszczu są...
em_ka - śmieszne są te nasze dzieciaki jak tak gadają :) moja siostra mówi, że gadają jak papuga :D

Dziękuję za życzenia dla Mateuszka :))) Mój solenizant smacznie sobie śpi już od godzinki :) Martwi mnie tylko, że słabo pojadł.. Męczył go dzisiaj brzuszek, puszczał bączki, zrobił tylko jedną kupkę (a zwykle 2-3). Dzisiaj minął tydzień od szczepionki i podobno tak jest po tygodniu od szczepionki na rota, słyszałyście coś o tym? Mam nadzieję, że mu to przejdziebo ja nie mogę patrzeć jak się synek tak męczy..

Ze znajomymi organizujemy szlachetną paczkę, kurcze tak samemu żeby zrobić to ciężko by było.. Dobrze, że udało nam się skrzyknąć w parę osób!

czekam na męża jak wróci z siłowni to mnie wysmaruje spirytusem i mam nadzieję jutro wstanę już bez bólu...
Zmykam kobitki, idę oglądać Tap model :p
Spokojnej nocki :))

reklama
malami nie zauwazylam ze Mati skonczyl dzisiaj 4 miesiace! gratulacje :-) i oby do przodu ze wszystkimi problemami brzuszkowymi, kupkowymi i innymi !

przygotowalam niuni kaszke na moim mleku, umeczylam sie jak nie wiem zeby je odciagnac a ta w ryk, wypila moze 25 ml :dry: wolala cycka. Chyba nie przepada za butelkami.

Do góry