reklama
Teśka, no to wreszcie będzie miał coś po mamie
Wrócilismy ze 2godzinnego spacerku, zimno, ale cvałkiem przyjemnie
Na 19:30 mamy dzisiaj wizytę u rehabilitanta, mam nadzieje, że znowu powie, że wszystko jest dobrze i wystarczy stymulacja rozwoju w domku.
Wisieńko, czekamy na wieści od kardiologa, oOooOoOoOooOOoOoo tak mocno trzymamy kciukasy!!!
Wrócilismy ze 2godzinnego spacerku, zimno, ale cvałkiem przyjemnie
Na 19:30 mamy dzisiaj wizytę u rehabilitanta, mam nadzieje, że znowu powie, że wszystko jest dobrze i wystarczy stymulacja rozwoju w domku.
Wisieńko, czekamy na wieści od kardiologa, oOooOoOoOooOOoOoo tak mocno trzymamy kciukasy!!!
Ostatnia edycja:
Witojcie !~
U nas nocka super, nie narzekam. Mala polozona o 21 spala do 00:30 pozniej do 4:30 pozniej obudzila sie o 6 i spala do 9.
ahahha a tak na serio to Ewa jest mlodsza od Nico a potrafi o wiele wiecej rzeczy, wiec nie zdziwilabym sie gdyby zaczela juz swiadomie ciebie wolac.
U nas nocka super, nie narzekam. Mala polozona o 21 spala do 00:30 pozniej do 4:30 pozniej obudzila sie o 6 i spala do 9.
Cwaniara, myslala ze bedzie pierwsza no tak tak, przeoczylas bo chyba dalam linka do tego jakies 3 dni temu ja moze wykorzystam jedynie czesc tej metody, bo jestem za tym aby dziecko ktore juz swiadomie wklada jedzenie do buzi jadlo samo, mimo ze wiecej spadnie na ziemie czy zatrzyma sie na brodzie. Pozniej nie ma problemu w czasie jedzenia, bo TRZEBA dziecko karmic do 3 roku zycia jak to znajomi robili latajac za dzieckiem po calym domu.A musze was zapytac. Slyszalyscie o rozszerzaniu diety metoda BLW? Znalazlam w nocy stronke Baby Led Weaning i przekonalo mnie to wszystko. Jestem prawie zdecydowana na ta metode
Corin ona ma fryzure doroslej kobiety a twarz niemowlaka normalnie bomba jakby jej te wlosy zdjac to bylaby jak Nico ahhahahEwa wstała wiec na szybko machnełam jej zdjęcie z "nowa" grzywką Nie jest krzywa czylko czesc sie jej podwinela. (Grzywa a'la Kaszpirowski ;-) )
ja juz zadecydowalam ze pure z owocow bede robic a z warzyw kupowac. Oszczednosc czasu i pieniedzy. NO i przekonalyscie mnie ze rzecvzywiscie warzywa nie sa sprawdzone i nie wiadomo jakie pasci na nie laduja zeby zabic robale.Witam i ja porannie
Corin jakoś niedawno chyba em_ka też tą stronę wrzuciła... Ja to bym się trochę bała przede wszystkim tego, że nie mam gdzie sprawdzonych warzyw czy owoców kupić i głównie dlatego wolę te ze słoiczków na początek. No i to, że ze względu na małą wagę Wiki to już ponad 3 tygodnie ją dokarmiam, i raczej za mała jest na stałe pokarmy jeszcze... Ale też nie mam zamiaru wiecznie na słoiczkach siedzieć... więc jak już będzie bliżej roczku to może coś z tej metody da się wyciągnąć...
)
Corin to po tym kompocie wczorajszym, pofermentowal i widac efektyHej, pewnie pomyslicie ze jestem nienormalna, ale ewa eraz sie obudzila, lezy w lezaczku i jak przestaje mnie widziec to wola "maaaaaaaaaaaaaaaaa" a jak przychodze do niej to zasmiewa sie w glos. Myslalam ze to zbieg okolicznosci, ale sytuacja sie powtorzyla kilka razy teraz
ahahha a tak na serio to Ewa jest mlodsza od Nico a potrafi o wiele wiecej rzeczy, wiec nie zdziwilabym sie gdyby zaczela juz swiadomie ciebie wolac.
malamii06
Fanka BB :)
Witajcie!
U mnie ciąg dalszy bólu szyi :/ dzisiaj jest troszkę lepiej ale jednak dalej boli. Dobrze, że mąż jest w domu to troszkę mi pomaga..
Miczka - takich plastrów rozgrzewających z ketonalem to chyba karmiące nie mogą..
konwalianka - wszystkiego naj dla Tymusia!!! oby nie miał problemów z brzuszkiem i alergią!!! Mój Mateusz jest od niego dokładnie miesiąc młodszy
Teska - a bardzo się ta główka poci? trzymam kciuki aby wszystko było dobrze!!!
Idę sobie poleżeć bo mały właśnie ucina sobie drzemeczkę
U mnie ciąg dalszy bólu szyi :/ dzisiaj jest troszkę lepiej ale jednak dalej boli. Dobrze, że mąż jest w domu to troszkę mi pomaga..
Miczka - takich plastrów rozgrzewających z ketonalem to chyba karmiące nie mogą..
konwalianka - wszystkiego naj dla Tymusia!!! oby nie miał problemów z brzuszkiem i alergią!!! Mój Mateusz jest od niego dokładnie miesiąc młodszy
Teska - a bardzo się ta główka poci? trzymam kciuki aby wszystko było dobrze!!!
Idę sobie poleżeć bo mały właśnie ucina sobie drzemeczkę
konwalianka
Mały bąbelek
malami, wszystkiego naj dla Mateuszka!
Miczka
Fanka BB :)
Malamii no tak, nie wiem dlaczego ubzdurałam sobie, że Ty nie karmisz najlepszości dla 4-miesięczniaka!
Psota kciuki &&&& ale na bank wszystko będzie dobrze
Basieniak superowy ten niekapek. Niedługo może też o nim pomyślimy
Corin ja już nie mogę się doczekać pierwszego "mama" :-)
Teska nie wyrzucaj sobie, nie masz czego. Na pewno szybko się wszystko "naprawi"
Psota kciuki &&&& ale na bank wszystko będzie dobrze
Basieniak superowy ten niekapek. Niedługo może też o nim pomyślimy
Corin ja już nie mogę się doczekać pierwszego "mama" :-)
Teska nie wyrzucaj sobie, nie masz czego. Na pewno szybko się wszystko "naprawi"
reklama
Teśka, przepraszam, dopiero doczytałam o tej krzywicy, trzymam kciukasy za malutką!!!
Odebrałam wyniki, Dawidek złapał rotawirusy, super... dobrze, że go zaszczepiliśmy, bo szpital by był murowany... ja piernicze, nie ogarniam już!
Odebrałam wyniki, Dawidek złapał rotawirusy, super... dobrze, że go zaszczepiliśmy, bo szpital by był murowany... ja piernicze, nie ogarniam już!