reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

reklama
Spokojnie tu dzisiaj normalnie nie do poznania ;)
Idę do łóżeczka się wygrzewać bo ta moja szyja mnie boli strasznie :( Mam nadzieję, że jutro będzie lepiej bo dzisiaj płakałam nad łóżeczkiem Mateusza jak on płakał a ja nie mogłam go wziąć na ręce...

Spokojnej nocki życzę!!

Corin, moja ostatnio tak sobie paluszek wsadzila że az sie rozpłakała..potem miała takie peknięte naczynko w oczku ale zeszło..pewnie Ewa też sobie zadrapała..

Kasiulka, nie nadazałam lyzeczki wsadzac hehe..ja jeszcze owocków nie dawałam żadnych, zupek też nie.. jeszcze troszku poczekam chyba:)

malami oby przeszło...! dobrej nocki

Kupiłam jej herbatke dzika róza z maliną z hippa, bo koperkowej nie chciała pić i jest poprostu pyszna!

witam wieczornie

Wisienko kciukasy oczywiście &&&& daj znać

Corin wstaw jutro koniecznie fotę, ciekawa jestem jak wygląda nasza miss włosa :tak:

Konwalianko Szymek "gada" bardzo podobnie tylko nie piszczy tak. Hehe śmiesznie to wygląda - jak Kung Fu Panda łaaaaijaaaaa :-D a mój mężasty przechodząc obok i podejrzawszy filmik mówi do Szymka: "Szymek Ty to jednak normalny jesteś" hahaaha głupek :-D:-D

Malamii oby jutro było lepiej, znam ten ból :-( są takie plastry rozgrzewające i przeciwbólowe (ketonal na przykład), może to by pomogło?

Dodi dobra mówisz ta herbatka? może i ja jej spróbuję... nie mam już pomysłu jak przekonać tego mojego malucha do butelki :-(

Miczka, no mnie tez samkuje i ładnie pachnie..polecam, moja niunia tez herbatek nie tykała, myslalam że poprostu nie chce z butli pić,a le jednak potrafi..to była wina herbatki koperkowej:)

danusia, my na razie probowałyśmy bananowej i morelowej.. kupiłam dzis w tesco 3 paczki kaszki w cenie 2..

Też mam wrażenie że ta koperkowa mojemu nie smakuje. Ale próbowałam też soczek, który z łyżeczki (!!!) wypił chętnie. No i przede wszystkim próbowałam dać mu swoje mleko z butelki a to już mu na pewno smakuje :tak: a z butli ani rusz...

reklama
właśnie też tak myślę. Kurcze a jak był malutki to ciągnął... Ale później mu nie dawałam. Może gdybym mu regularnie chociaż po troszku dawała czegoś do ciągnięcia to nie byłoby teraz problemu :-(

Do góry