reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

reklama
Witajcie.
U nas noc taka jak poprzednie. Pobudki o 00:00, 2:00, 3:00, 4:00 i w końcu karmienie i spadnie do 7:30. Dałam mu kaszki na noc, myślałam że to pomoże ale dupa :-( Ja już nie wiem co mam robić, żeby przespał noc. Aha, i raz podchodzę do jego łóżeczka, a tu leży przewrócony o 180 stopni i zadowolony. Jak on to zrobił to ja do teraz nie wiem.

Teśka, dzięki za kawkę :-)
Marzenko, zazdroszczę nocek.
Monia, witaj i tak jak napisała wskakuj w stare śmieci.

To super, że mnie tak miło przyjmujecie :-) Będę wpadać do Was jak tylko często się da, bo moja córeczka daje mi nieźle popalić, więc zwyczajnie nie zawsze mam czas :-D

Ściskam Was wszystkie serdecznie i Wasze dzieciaczki :-D:-D:-D

Hej slonca :-)

Monia, kope lat ;-) faktycznie nasze gwiazdy z jednego dnia. U mnie tez byla cc i Mloda 200g lzejsza od twojej :-)

Teska, jak juz robisz kawe, to ja tez poprosze ;-)

U nas noc z serii szkoda gadac. Co polozylam mloda na plecy to ona smyrk na brzuch, w koncu jej odpuscilam i powiedzialam sobie "poki nie ryczy, nie wstaję" W efekcie mloda spala na brzuchu wcisnieta w deche w lozeczkuz jedna nozka miedzy szczebelkami, ale chyba bylo jej tak dobrze bo spala tak od 3 do 7 ;-)

Teraz oczywiscie znow spi a ja dogorywam po nocnych bojach ;-)

A musze was zapytac. Slyszalyscie o rozszerzaniu diety metoda BLW? Znalazlam w nocy stronke http://www.babyledweaning.pl/ i przekonalo mnie to wszystko. Jestem prawie zdecydowana na ta metode

Ostatnia edycja:
Dzień dobry

Teska kawy kawy pliisss!

Nocka nasza standardowa czyli z wierceniem od 2 i karmieniem o 5. Ale zagoniłam dziś trochę męża - jak mały się wiercił to udałam że śpię i tym samym on wstawał :-D przynajmniej w drugiej części nocy :tak:

Monia witaj

hej dziewczynki i bąbelki

u nas noc średnia, czyli standard:)
ale dzisiaj miałam pokręcone sny.. wczoraj tyle sie naczytałam o kleikach ryżowych i kaszkach i glutenie, że śniło mi się, że z jednej piersi leci mi kaszka manna:-D aaa i wisienko, Ty też mi się śniłaś:tak:

psota
, no racja, to bardzo rozczulające jest..
Miczka, no ja wiem, że on nie jest "normalny", ma to po tatusiu:rofl2:
monia, witaj, bo my sie nie znamy, ale właśnie trzeba sie poznać :happy:
Teśka, tak tak i ja kawkę proszę
corin, tak słyszałam i też zamierzam..nawet wczoraj zaczęlam i dalam małemu pół jabuszka, ale ciumkał :) ja trafiłam na stronę
Marzenko, jak zwykle Klaudia aniołek

:tak:aaaaa i Tymuś ma znowu święto - tym razem 5 miesięcy!!!!!!!:tak:

Ostatnia edycja:
Corin opisane jest super ja małej daje własnie sama przez siebie zrobione posiłki nie słoiczki , mama w rodzinie przykład karmienia dziecka słoiczkami i jakos nie mam do nich przekonania , dziecko jest dorosle i do dzisiaj nigdy nie zjadło domowego obiadu to jakis obłed , jest pod stala kontrola lekarzy , łyka jakies prochy masakra totalna ,

Witajcie mamuśki i dzidziuśki!
Gocha - powrót do pracy z pewnością nie był łatwy, zwłaszcza rozstanie z maleństwem…
Aniaa – powiem Ci, że nie mam pojęcia, w ogóle ostatni tydzień to był jakiś koszmar, dni marudząco płaczące, noce jęcząco marudzące…
Corin – przede wszystkim spóźnione 100 latek dla Ewuni, takiemu małemu dziecku to jeszcze się da pdciąć włoski J
Em­­_ka - mój w końcu robi żółte kupki i trochę gęściejsze i mam wrażenie że to po owockach...
Marzenko – no to super nocka, tez tak chce J
Monia –witam kolejna mamuske ze świętokrzyskiego J
Teska - ja pazerna 2 kawki proszę J
Konwalianko – 100 latek dla TYMUSIA! :*

reklama
Do góry