reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

Anetko moja Klaudia tak młuci juz z łyzeczki ze ho ho na poczatku tez nie chciala wypluwała ale to na tym polega zeby mimo wszystko zbierac i wkładac po troszku du buziunki , u mnie po troszku nie daje egzaminu bo krzyk jak diabli trzeba szybciutko pare łyzeczek zeby sie zasiciła potem moge spokojnie jej dawac
Psotko nie wiem czy ma zoładek z zelaza ale młuci wszustko i nic kompletnie jej nie jest jak zobaczy kogokolwiek z talerzem to radosc nieziemska jak by to dla niej było , sa rzeczy których ona nie smie jeszcze jesc ale duzo juz poprubowala nie bede wam mowic co bo byscie zawału pewnie dostały , jesli chodzi o jabłko tez nie hciala ale ja uparcie przez kilka dni i potrafi jednym chaustem pół jabłka duzego startego wmłocic

reklama
Konwalianko rzeczywiscie to moze byc skok akurat pauje bo jest taki skok midzy 14 a 19 tygodniem ,poczytalam se troche wiec zapewne to jest to ,tylko przerazaa mnie ze ten skok tyyyle trwa ecch moze minie szybciej bo jest masakra.wlasnie powoli budzi sie z drugiej drzemki ,Aneto u mnie z tym jedzonkiem to tez wiecej wypluje niz zje ,ale ze sloiczka zauwazylam ze wiecej zje niz tego domowego jedzonka szlachcianka:-Dale jeszcze nieszaleje z tym dawaniem jej jedzonka ,raz dziennie czegos po troszeczku i kaszki troszke a tak to mleko,no i solidarnie musze chrupka wyprobowac:laugh2:

Cześć
wczoraj pisałam o badaniach, ale niestety nie udało nam się ich dzisiaj zrobić.
Mały codziennie zaczyna dzień od zrobienia kupki tak dzisiaj jak na złość zrobił dopiero po 11 a "materiał" :) do badań można oddawać do 9!!!
Dzisiaj na wszelki wypadek wezmę już wieczorem gdyby jutro też chciał zrobić nam psikusa :-)

Psota czekam na wieści od Ciebie po wizycie u gastroen.... (nie pamiętam jak się ten lekarz nazywa :-))

My już po spacerku, a właściwie moi faceci, bo ja wykorzystałam ten czas na ogarnięcie mieszkanka.
Marzę o chociaż jednym dniu lenistwa....

Miłego dnia

Hello, ja tylko na chwilę;)
Pozdrowionka dla wszystkich, zdrówka Dla Bianeczki i innych chorowitków. Tymuś, Staś, Dawiduś- Buziaki od Nati:)
Corin do Ciebie muszę napisać_czy jest u Was śnieg???????
u nas ok, testujemy nowy kojec ( ledwo się zmieścił w duzym pokoju heheh).Nati zachwycona:)
Buziam

Dziewczyny miala ktoras z was spirale?ja mysle nad tym ale w necie tyle sie naczytalam ze juz nie wiem:sorry2:kolezanka ma i bardzo sobie chwali

My już po spacerku, zimnica jak diabli, do tego wiatr. Nawet w czapie zmarzłam. No ale niech się maluch hartuje. Przy okazji ja z nim :-D

Sesti, a co u Was śnieg? w sumie to tylko patrzeć jak spadnie.

Ależ jestem głodna. Idę obiad podgrzać.

reklama
Do góry