reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

halo....dzien dobry!!

powraca córa marnotrawna..ekhm...czy ktos mnie tu jeszcze pamieta:zawstydzona/y:?!:-D:-D

Wracam z nowymi siłami ( co wcale nie znaczy, ze ziutka zaczeła spać..nie nie nie..nic z tego) nowym,lepszym nastawieniem i mam nadzieje nie popadac w takie jakies doly złego samopoczucia. Mam nadzieje, ze wszystkie jestescie całe i zdrowe i ze maluszki zdrowe, pieknie spia i pieknie wcinają żarełko.
U Nas masakra z mleczkiem. W nocy Rózinka ładnie pije za to w dzien nie ma mowy, zeby butle wypila. Wcina za to pokarmy stałe, bo cos jesc musi. staram sie jakos zastepowac jej mleczko (kaszki, sinlac, biszkopty z mleczkiem itp. ) i dzieki bogu chociaz to je. Sloiczki tez wcina (tzn. ich zawartosc:-D) - obiadki, deserki itp. Teskno mi było do Was...

ściskam wszystkie mamuski i maluszki baaardzo mocno!!!

reklama
Maqnio Nam rowniez baardzo ciebie brakowalo ,nierob Nam wiecej takich numerow:no::-Dgratki dla Rozinki to super ze wszystko juz dobrze oby tak dalej bylo juz bezproblemowo i zeby w koncu Rozinka zrozumiala ze w nocy sie spi

Ostatnia edycja:
witaj teska..obiecuje, ze juz znikac nie będe:zawstydzona/y::zawstydzona/y::-)
a i jeszcze z dobrych Różanych więsci, to rehabilitacja juz nie jest nam potrzebna. Teraz w sobote byla u nas rehab. i powiedziala, ze Rózia nie ma juz zadnych napiec, jest fajnie "wyprowadzona" i teraz tylko raz w miesiacu bedziemy sie tak profilaktycznie spotykac, po to, by spobie przypomniec cwiczonka i po to by pocwiczyc nowe, które ona bedzie co miesiac wprowadzala:-)

sis, psotka, wisienko...jestesmy obgadane takze wszystko wiecie:*:*

a i dziewczyny w biedronce sa zabawki: 071111biedronka

Ostatnia edycja:
Maqnio witaj kochana ja nawet widzisz nie zauwazyłam ze ciebie nie było bo sama zadko zagladałam to przez te moja przeprowadzke i kłopoty w domu

Dalej sie zastanawiam dlaczego niunia twoje nie kocha spac bo moja odwrotnie spioch jest niesamowity wrecz kocha nyny

Moja Nadusi obudzila sie na dobre o 6 30 i od 9 spi jeszcze :-)w tym czasie zdazylam wywiesic pranie i naszykowac na obiad ,spi tyle bo pewnie przez to przeziebienie wredne ktore sie uczepilo:no:ale ciekawe jak wieczorem od paru dni jest masakra dawniej o 19 30 zasypiala przy mleczku a tak od 3 dni juz normalnie cos sie odwidzialo od 19 zaczyna marudzenie placz lezec bee na rece tez niebardzo ,i tak usypianie trwa ze 2 godz,niewiem czy to przez to przeziebienie ,czy zeby albo jakis skok?kwalyfikuje sie moze na jakis nieiwem

hej kochane, u nas nocka ok, jedzonko o 24.30 i o 5.40:) no i potem jeszcze spanko do 9.30..

Corin, bedę na razie ja obserwować...bo juz tez nie chcę tych antybiotyków jej dawać..

konwalianko, jak juz zapadła w głęboki sen to przestała kaszleć i przez noc też nie kaszlała..teraz tez nie.. no zobaczymy co z tego będzie:)

Maqnio, super że masz dobre nastawienie:) witaj znowu

ja umyłam wlosy, teraz musze iśc suszyc.. mała juz pewnie by chciała drzemkę ale trochę ja przetrzymam, bo jak się wygrzebię to idziemy po Michasię..

A i dziś jak dawałam jej kaszkę to mała akurat sobie kichneła... ja cała byłam w białe kropeczki hihi a mała sie śmiała ze mnie..

A gdzie sie Orchi podziała??

Ostatnia edycja:
maqnio, witaj łobuzie
Teśka, wszystko możliwe, dzieci podczas skoku zupelnie inaczej sie zachowują

a my na spacerku już byliśmy, jest przyjemnie, nawet bardzo :) mały teraz dosypia..
aaa zapomniałam dodać, ze dzisiaj dałam małemu jeść w obu piersi i o dziwo zjadł! już mu chyba nie wystarcza pokarm z jednej..:-(

Maqnio, witaj.

Ja już dawno po wizycie u lekarza. Nic groźnego się nie przypałętało, więc jest w miare dobrze.

Mam pytanie do mam karmiących stałymi pokarmami. Jak mam przestawić Filipa na jedzenie z łyżeczki. I w ogóle od czego zacząć, tzn. nie od jakich pokarmów, ale chodzi o bardziej praktyczne porady ;-)

reklama
U orchi "szpital" chorowali wszyscy pokolei. Wiec dziewczyna glowy pewnie do forum nie miala, ani checi do gadania :-) teraz juz wychodza na prosta to moze sie odezwie ;-)

Aneta, nie bardzo rozumie o co pytasz. Ja poprostu wzielam lyzeczke, nabralam odrobine jedzonka i fru do buzi.

Ostatnia edycja:
Do góry