reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

Helol !!! ja wpadam jak po ogien ze tak powiem ,caly dzien w rozjazdach ,najpierw u kolezanki potem u siostry meza i niedawno wrocilismy i wam powiem ze chyba dla Nadi niesluza takie podroze bo chodz w gosciach byla pogodna to w domu dala taki koncert ze szok usnela niedawno u mnie na rekach owinieta swoim ukochanym kocykiem i smokiem wyjatkowo wziela bo tak to pluje dalej niz widzi,masakra a usypianie na noc tez bendzie ciezkie ostatnio jest z tym duzy problem :no:ide was podczytac,aa psociu super fotki ogladalam na fb zzabawilas sie :-)corin udana agenciara normalnie szleje w tym lozku ze szok moja tak nierobi hmmm:sorry:

reklama
Witam,
u nas weekend ok. W sumie nie mam co napisać ;-)
Może jedynie to że w końcu daliśmy się namówić i założyliśmy telewizję u nas w domu. Wyniosło nas to 1500 zł ale chyba warto było, bo teraz w każdym pokoju będzie można oglądać Cyfrę +. Właśnie Paweł ją montuje w kilku pokojach.
Jutro idziemy do lekarza, bo z Filipem ani lepiej ani gorzej i chyba w środę nie będzie miał szczepienia.

Jeśli chodzi o posiłki to u nas sprawa wygląda tak: 8:00, 11:00, 14:00, 17:00, 20-21.00 - o każdej porze po 120 ml. Czasem mniej i jeszcze rzadziej więcej.

Asica, deserek jest z hipp'a kaszka mleczna z biszkoptem

Psota, wez chrupka i pomymlaj tak jaak zrobilby to Dawidk, ja tak testo walam zanim podalam Ewci ;-)

Anula, odpytaj. Jestem ciekawa czego ty sie dowiesz.

Teska, no agenciara. W dzien mi to nie przeszkadza ale w nocy? Ja ja odkladam do lozka, do spania a onanmyk na brzucho w poprzek lozka. Wczoraj sie tak "bawilysmy" 45 min w koncu uspilam ja na rekach, bo inaczej sie nie dalo :-/

Corin popytam;-)a ten deserek z hippa to kaszka mleczna z biszkoptami?ja dzis malemu kupilam i nie wiem czy dac na noc bo zawiera gluten, a jak juz dac to nie wiem ile:sorry:caly to chyba za duzo?

Cześć Dziewczyny

Buziaczki dla solenizantów !!!!

Zdrówka dla cherlaczków i ich mamuś!!!!

Spokojnego snu dla wszystkich !!!

Ja jutro do pracy :tak::szok::-p:eek:.

Idę Was doczytać, ale nie wiem, czy dam radę wszystko nadrobić :-)

P.S. Mojemu chrupki nie posmakowały-za bardzo rażą go w dziąsełka :zawstydzona/y:

hej babeczki,

nasza nocka tez przespana w CAŁOŚCI!!! dziękii ci kaszko:) mała obudzila się na karmienie dopiero prze 7 :szok: a mi cycki aż przeciekały:)

jabłuszka jeszcze nie próbowałysmy ani zupek zadnych...nie wiem może za tydzień spróbuje:) stoją juz w szafce:)

Corin, Ewunia przecudna!!

któras pytała o kaszke, ja kupuję taka co się dodaje tylko wodę (jest na mm) bo tak jak corin nie ma szans żebym cos sobie upuściła z piersi.. od 4 mca jest np bananowa, morelowa, malinowa...sama je lubię, teraz zajadamy morelową, wcześniej bananową..

Ostatnia edycja:
Wiecie co? ale ze mnie dupa wołowa :eek:
wczoraj jak robiłam małemu kaszkę to zamiast 4-5 ŁYŻEK nasypałam 4 ŁYŻECZKI... No nic dziwnego że nie poskutkowało :dry: tak mi się wydawało, że to jakaś rzadzizna wyszła ale myślę sobie - może to taka kaszka do picia z butelki... i pałowałam się z nią łyżeczką bo przecież dla Szymka butelka be :baffled: durnota. Od wody to on raczej spać dłużej nie będzie...
Dałam już dzisiaj normalnie :confused2: wtrąbił całą i zobaczymy co będzie

Gocha kurcze nie ma to jak polityka prorodzinna, co? Ja jutro mam ostatni dzień macierzyńskiego no ale jeszcze nie wracam... na szczęście mam taką możlowość...
A my dzisiaj znowu zrobiliśmy małej "basen" w wannie:) już drugi raz i już tak chyba na weekendy będziemy robić:) bo na normalny basen to się trochę boję bo raz że ciężko trafić z odpowiednią porą (szczególnie przy dziecku które godzinę je, dwa, że dla mnie zawsze za zimno na basenach a trzy że już prawie zima i boję się o małą szczególnie przy jej włoskach;) a tak to wanna spora więc ja wchodzę i mąż małą przynosi i niezła zabawa:) nawet dzisiaj Wiki się wody napiła i pokaszlała chwilę ale nie było problemu:)a po pewnym czasie się z chlapaniem nóżkami i gadaniem rozkręciła i zabawa na całego;) polecam...

reklama
Do góry