reklama
konwalianka
Mały bąbelek
Madzia, no to dzisiaj odstawię ten żel i wrocę do szrego jelenia.. już mi ręce opadają na te jego alergie!
Corin
Mama Trójki :)
Zima idzie wielkimi krokami to i dzieci jesc zaczynaja wiećej ;-)
U nas jedzenie wyglada tak: po przebudzeniu (6-6.30) cycus, 7 jak my jemy sniadanie, to mala dostaje chrupka kukurydzianego. Bardziej go mymla niz zjada, ale przynajmnie na darmo nie gryzie patrzac na nas ;-) 10 owoc-deserek (1/3 sloiczka) potem cycus na zyczenie. Tez wychodzi co 3 godz no i wczoraj wprowadzilam kaszke wieczorna, ktora zdala egzamin celujaco, wiec kolo 18.30-19 bedzie kaszka. Wczoraj bylo ok 30ml. Nie chce jeszcze dawac wiećej, bo chcialabym zeby jeszcze cycusiem popila ;-)
U nas jedzenie wyglada tak: po przebudzeniu (6-6.30) cycus, 7 jak my jemy sniadanie, to mala dostaje chrupka kukurydzianego. Bardziej go mymla niz zjada, ale przynajmnie na darmo nie gryzie patrzac na nas ;-) 10 owoc-deserek (1/3 sloiczka) potem cycus na zyczenie. Tez wychodzi co 3 godz no i wczoraj wprowadzilam kaszke wieczorna, ktora zdala egzamin celujaco, wiec kolo 18.30-19 bedzie kaszka. Wczoraj bylo ok 30ml. Nie chce jeszcze dawac wiećej, bo chcialabym zeby jeszcze cycusiem popila ;-)
MADZIA
mama majuni i groszka
corin ja już też zastanawiam się nad chrupami mała sobie dobrze radzi?mój taki łapczywy że boję się że jak
złapie i zagryzie to nie zdąży się rozpuścić
konwalianko najbezpieczniej jednak daj znać jak idzie i czy coś lepiej
złapie i zagryzie to nie zdąży się rozpuścić
konwalianko najbezpieczniej jednak daj znać jak idzie i czy coś lepiej
asica.g
szczęśliwa mamcia :)
Witam, myślałam że dziś trochę popiszę ale jak tylko siadam do kompa to mały w ryk! Jakieś krostki mu wczoraj na główce wyskoczyły, pierwsza myśl uczulenie, ale dziś spojrzałam na to inaczej, to raczej potówki bo jak małego trzymamy na rękach to się przegrzewa i poci.
Buziaki dla mamuś i dzieciaczków!
EDIT: corin widze ze dajez Ewie chrupki kukurydziane, wlasnie sie zastanawialam kiedy dac malemu...
Buziaki dla mamuś i dzieciaczków!
EDIT: corin widze ze dajez Ewie chrupki kukurydziane, wlasnie sie zastanawialam kiedy dac malemu...
Ostatnia edycja:
Corin
Mama Trójki :)
Madziu, radzi sobie :-) najpierw jej rwalam po kawaleczku i dawalam do buzk, a teraz jej daje chrupka do lapki i ona go bardziej obslinia i lize niz gryzie ;-) (jak apetycznie brzmi, hahahaha)
Dzień dobry!
U nas noc standardowo
Goście się rozjechali i jest wreszcie cisza i spokój w domku.
Teraz Dawidek poszedł z tatusiem na spacerek, a ja mam godzinkę dla siebie, naskrobałam do Was i idę odpocząć po tej dwudniowej imprezie
Corin, brawo dla Ewy za pięknie przespaną noc
MADZIA, brawo dla Filipka za pięknie przespaną noc
Em_cia, Dawidek udaje, że psika, jak długo nikt się do niego z łóżka nie odzywa
Miczka, u nas kaszka dała odwrotny efekt, zamiast jednej pobudki, jak to zwykle bywa, były trzy i bądź tu matka mądra
Malamii, kciukasy za rehabilitację!
Ania, a gdzie chodzisz z Karolinką na te zajęcia? Zapomniałam zapytać, jak się widziałyśmy
Konwalianko, może spróbuj kosmetyków musteli
Marzenko, ... nie wiem co powiedzieć…
Anula, witaj!
U nas noc standardowo
Goście się rozjechali i jest wreszcie cisza i spokój w domku.
Teraz Dawidek poszedł z tatusiem na spacerek, a ja mam godzinkę dla siebie, naskrobałam do Was i idę odpocząć po tej dwudniowej imprezie
Corin, brawo dla Ewy za pięknie przespaną noc
MADZIA, brawo dla Filipka za pięknie przespaną noc
Em_cia, Dawidek udaje, że psika, jak długo nikt się do niego z łóżka nie odzywa
Miczka, u nas kaszka dała odwrotny efekt, zamiast jednej pobudki, jak to zwykle bywa, były trzy i bądź tu matka mądra
Malamii, kciukasy za rehabilitację!
Ania, a gdzie chodzisz z Karolinką na te zajęcia? Zapomniałam zapytać, jak się widziałyśmy
Konwalianko, może spróbuj kosmetyków musteli
Marzenko, ... nie wiem co powiedzieć…
Anula, witaj!
Ostatnia edycja:
konwalianka
Mały bąbelek
i ja się witam popołudniowo..
my dopiero co wróciliśmy ze spacerku.. 90min spacerowania, pogoda rewelacyjna..naprawdę, gdyby nie to że ciemno to jeszcze bym siedziała z Tymusiem.. inna sprawa, ze małego trochę kupa męczy..
dzisiaj ugotowałam małemu śliwkę, taki soczek zrobiłam..ale mu nei podpasował;/ coś mu nie smakuje..
psotko, no właśnie ja nie wiem już jakich używać..wydaje mi się, ze to nie od kosmetyków a raczej jedzenia lub proszku..
my dopiero co wróciliśmy ze spacerku.. 90min spacerowania, pogoda rewelacyjna..naprawdę, gdyby nie to że ciemno to jeszcze bym siedziała z Tymusiem.. inna sprawa, ze małego trochę kupa męczy..
dzisiaj ugotowałam małemu śliwkę, taki soczek zrobiłam..ale mu nei podpasował;/ coś mu nie smakuje..
psotko, no właśnie ja nie wiem już jakich używać..wydaje mi się, ze to nie od kosmetyków a raczej jedzenia lub proszku..
Anula1989
Fanka BB :)
Konwalianka moj tylko emolienty i nic wiecej nie probuje bo tez zaraz w krostkach
Madzia oj ma supst i wiecznie przezuwa jakby nie jadl co do chrupek moj wcina, kupuje takie dlugie w carrefourze sprawdzam czy twarde wtedy slini i mu sie rozpuszczaja tym sposobem wcina 2
Madzia oj ma supst i wiecznie przezuwa jakby nie jadl co do chrupek moj wcina, kupuje takie dlugie w carrefourze sprawdzam czy twarde wtedy slini i mu sie rozpuszczaja tym sposobem wcina 2
reklama
Kurcze jak czytam o tym jak te wasze maluszki jedzą to zaczynam się bać, że moja będzie takim niejadkiem jak ja kiedyś podobno byłam. Ona na wszystko się krzywi i po kilka razy wypluwa zanim zje a mnie podobno trzeba było karmić sposobem - albo przez sen albo tak zabawiać żebym nie zauważyła, że jem... a później nawet rady żeby nie dawać mi jeść to w końcu zgłodnieję nic nie dawały - mogłam nie jeść baaaaaardzo długo.... oj oby tak Wiki nie miała...